Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Διευκρινίσεις για την άρση αναστολής προθεσμιών σε πράξεις του ΕΣΠΑ


    Δημοσιεύθηκαν στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ, διευκρινίσεις σχετικά με την άρση αναστολής προθεσμιών για πράξεις που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης.

    Όπως μετέφερε το ΑΠΕ – ΜΠΕ:

    Για τις πράξεις όπου στο χρονικό διάστημα από 01.02.2020 έως 11.06.2020 ήταν ήδη στο στάδιο υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων και έληγαν προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων επαλήθευσης, π.χ. 25% ή 30% ή ολοκλήρωσης, μετακυλίονται για ίσο χρονικό διάστημα, όσο αυτό της αναστολής, ήτοι 132 ημέρες από την ημερομηνία λήξης. Οι εν λόγω ημέρες προστίθενται στο συνολικό χρόνο υλοποίησης.

    Για τις πράξεις όπου στο χρονικό διάστημα από 01.02.2020 έως 11.06.2020 ήταν ήδη στο στάδιο υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων, χωρίς να λήγουν προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων επαλήθευσης π.χ. 25% ή 30% ή ολοκλήρωσης, θα προσμετρηθεί στο συνολικό χρόνο υλοποίησης ισόποσο διάστημα ως της αναστολής, δηλαδή επιπλέον 132 ημέρες.

    Για τις δράσεις-πράξεις όπου στο χρονικό διάστημα από 01.02.2020 έως 11.06.2020 εκδόθηκε απόφαση ένταξης, θα παραμείνει η ημερομηνία ως ένταξη και θα προσμετρηθεί στο συνολικό χρόνο υλοποίησης, ισόποσο διάστημα ως της αναστολής, δηλαδή επιπλέον 132 ημέρες.

    Για το σύνολο των δράσεων που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, η υποβολή π.χ. δικαιολογητικών, αντιρρήσεων, κ.λπ., εκ μέρους του Δικαιούχου, θα έχει ημερομηνία εκκίνησης την η 12η Ιουνίου 2020 συν το ακέραιο διάστημα που προβλέπεται στην εκάστοτε πρόσκληση.


    Πηγή: https://www.economix.gr/2020/06/26/diefkrinisis-gia-tin-arsi-anastolis-prothesmion-se-praxis-tou-espa/



    Edited by Engineer


    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.