Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον II: ανάδοχος για την στήριξη των χρηστών του πληροφοριακού προγράμματος


    Ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Βερροιόπουλου, υπέγραψε την απόφαση ανάθεσης του έργου με τίτλο «Υποστήριξη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας, για την υλοποίηση του Προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ” που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020».

    Συγκεκριμένα, η ανάθεση αφορά στην παροχή υπηρεσιών για υποστήριξη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΕΝ, Τομέα Ενέργειας σε ζητήματα επικοινωνίας και στήριξης των χρηστών σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και σύμφωνα με την οικονομική προσφορά του Αναδόχου

    Μεταξύ της Υπηρεσίας και του Αναδόχου θα υπογραφεί σχετική σύμβαση έργου η χρονική διάρκεια της οποίας θα είναι έως 15/12/2018 και θα αναλύεται στην σύμβαση σε 4 τμηματικές χρονικές περιόδους.

    Δείτε τη σχετική απόφαση, εδώ (https://diavgeia.gov.gr/doc/78Σ14653Π8-ΙΔΘ?inline=true)

    Πηγή: http://www.michanikos-online.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%8E-ii-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Μας τρολάρουν από το υπουργείο ή πληρώνουν εκ των υστέρων ή πληρώνουν μερικά από τα εκ των προτέρων <<δωρεάν>> ή γενικά πληρώνουν.

    Αλλά... όπως και να χει, το άρωμα της ανάθεσης είναι πάντα γλυκό.

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.