Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Προτάσεις από 133 Δήμους στη β’ φάση της Πρόσκλησης “Αστική Αναζωογόνηση” στο Πράσινο Ταμείο


    Ολοκληρώθηκε η υποβολή προτάσεων έργων στην Πρόσκληση Αστική Αναζωογόνηση - Β΄ Φάση 2020-2021 και το Πράσινο Ταμείο ανακοίνωσε τα ακόλουθα απολογιστικά στοιχεία:

    « - Υπέβαλλαν εγκύρως και εμπρόθεσμα προτάσεις 133 Δήμοι από όλη τη Χώρα για 150 έργα ή υποέργα συνολικά.

    - Με την περάτωση και της Β΄ Φάσης, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη Πρόσκληση “Αστικής Αναζωογόνησης” που έχει παρουσιάσει το Πράσινο Ταμείο από το 2012 και μετά.

    - Από τον Δεκέμβριο του 2019 ως και τον Φεβρουάριο το 2021 επιλέξαμε να δώσουμε ευκαιρία συμμετοχής και στους 322 Δήμους της Χώρας, χωρίς καμία διάκριση. Οι 305 από αυτούς, ποσοστό, δηλαδή, 94,8 % των ΟΤΑ Α΄ βαθμού είπαν ναι στην ευκαιρία αυτή.

    - Η συνεργασία Πράσινου Ταμείου και Δήμων δημιουργεί μια νέα γενιά 344 έργων αστικής ανάπλασης σε όλη τη Χώρα, που έχουν ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν κατά την προσεχή διετία.

    - Η απορρόφηση με αντίστοιχες εντάξεις του 100 % των πόρων που προβλέφθηκαν για 1η φορά στην ιστορία μας, διασφαλίζει στους δικαιούχους Δήμους τους αναγκαίους πόρους μέχρι τελευταίου λεπτού του ευρώ και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και φέτος.»


    Πηγή: https://www.airetos.gr/protaseis-apo-133-dimoys-sti-b-fasi-tis-prosklisis-%E2%80%9Castiki-anazwogonisi%E2%80%9D.aspx



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.