Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Black Friday προσφορά για το KtimaDGM: Λογισμικό δημιουργίας διαγραμμάτων γεωμετρικών μεταβολών


    Η Geonoesis γιορτάζοντας τη Black Friday προσφέρει για λίγες ημέρες το λογισμικό KtimaDGM στην προνομιακή τιμή των 280 € + ΦΠΑ (μέχρι και τις 30/11/2022).

    Το KtimaDGM 2023 είναι ένα πρόγραμμα που διευκολύνει τον έλεγχο, την προετοιμασία και την ολοκλήρωση τοπογραφικών διαγραμμάτων, διαγραμμάτων πράξεων και γεωμετρικών μεταβολών προς υποβολή στο σύστημα της Ελληνικό Κτηματολόγιο, μέσα από συστήματα CAD.

    Το KtimaDGM 2023 παρέχει μία σειρά εργαλείων για όλες τις διαδικασίες σύνταξης διαγραμμάτων προς υποβολή στο σύστημα της Ελληνικό Κτηματολόγιο: από τον πλήρη έλεγχο των τοπογραφικών διαγραμμάτων και διαγραμμάτων γεωμετρικών μεταβολών, την πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων χωρικών πράξεων, τη δημιουργία των πινάκων συντεταγμένων και των πινάκων μεταβολών, μέχρι την δημιουργία αρχείων pdf με hash code του αντίστοιχου DXF. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα λήψης των πολυγώνων των PST_KAEK από το σύστημα INSPIRE της Ελληνικό Κτηματολόγιο, απευθείας μέσα από το CAD.

    ktima black friday-01.jpg

    Δείτε αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων της Geonoesis εδώ: http://www.geonoesis.gr/lambdaomicrongammaiotasigmamuiotakappaomicron.html





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.