Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Το μεγαλύτερο τεχνολογικό πάρκο της στην Ευρώπη άνοιξε στο Βελιγράδι η αμερικανική NCR


    Στην υλοποίηση επένδυσης ύψους 86,2 εκατομμυρίων ευρώ, στη Σερβία, προχώρησε η αμερικανική εταιρεία National Cash Register (NCR), όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας. Το έργο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε μόλις σε λειτουργία.

    Η εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης μετρητών (ATM), άνοιξε, λοιπόν, ένα καινούριο τεχνολογικό πάρκο στο Βελιγράδι, με σκοπό την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, αλλά και την ανταλλαγή ιδεών και καινοτομίας ανάμεσα στην εταιρεία και την τοπική, εγχώρια κοινότητα.

    Άλλωστε ο αμερικανικός όμιλος δραστηριοποιείται τουλάχιστον μια δεκαετία στην περιοχή και η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του σε μια σφύζουσα τεχνολογική πολυπολιτισμική κοινότητα από όλον τον κόσμο, στην ουσία «επέβαλε» το περαιτέρω άνοιγμα των δραστηριοτήτων του στο Βελιγράδι.

    Υπολογίζεται ότι θα απασχολούνται στις νέες εγκαταστάσεις περίπου 5.000 εργαζόμενοι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της σερβικής κυβέρνησης. Η κατασκευή του νέου κέντρου ξεκίνησε το Μάρτιο του 2019.

    Πρόκειται για το μεγαλύτερο τεχνολογικό πάρκο της National Cash Register (NCR) στη Γηραιά Ήπειρο. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις εκτείνονται σε μια επιφάνεια 30.000 τ.μ. Να σημειωθεί ότι ο αμερικανικός όμιλος κατασκευάζει περίπτερα υπηρεσιών self-service, αυτόματα μηχανήματα ανάληψης μετρητών (ATM), συστήματα διαδικασιών ελέγχου, barcode scanners, καθώς και άλλα επιχειρηματικά αναλώσιμα προϊόντα.

     

     


    Πηγή: https://emea.gr/news/644085/to-megalytero-technologiko-parko-tis-stin-evropi-anoixe-sto-veligradi-i-amerikaniki-ncr/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.