Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

efipsatha

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by efipsatha

  1. Ναι ο ναός θα είναι προς εξυπηρέτηση του ιδίου και της οικογένειάς του. Επειδή είναι με το παλιό ημερολόγιο δεν ανήκει σε κάποια μητρόπολη της εκκλησίας της Ελλάδος για να πάρει κάποια έγκριση από 'κει. Το αρ.32 του 4495 αφορά μόνο την έκδοση της οικοδομικής άδειας ακινήτων των νομικών προσώπων του ν. 590/1977, καθώς και των νομικών προσώπων του ν. 4149/1961 (Α΄ 41).Αυτοί που πάνε με το παλιό ημερολόγιο δεν εμπίπτουν στις παραπάνω διατάξεις, άλλωστε η επικρατούσα χρήση είναι κατοικία γιατί όπως προανέφερα υπάρχει κατοικία 80τ.μ στο οικόπεδο.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι! Έχω μία περίπτωση προσθήκης ιδιωτικού ναού (παλαιοημερολογητών) σε οικόπεδο με κατοικία εντός οικισμού. το πρόβλημα είναι η χρήση γης δεν μου το επιτρέπουν μου λένε θέλει τροποποίηση του ρυμοτομικού για την χωροθέτηση της χρήσης ιδιωτικός ναός. Η κατοικία ειναι 80 τ.μ το οικόπεδο 960τ.μ και ο ναός θα είναι έως 50τ.μ. Επίσης για κάτι τόσο μικρό χρειάζεται έγκριση Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.