Μετάβαση στο περιεχόμενο

AkaliptosGR

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

158 profile views

AkaliptosGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @AAlex Γενικα θα συμφωνησω με τα λεγομενα σου. Δεν ξερω ομως κατα ποσο θα ειναι θετικο για consultancy στην Αγγλια η εμπειρια μου ως εργοδηγος στο Καταρ. Νομιζω οτι θα τους αφησει αδιαφορους. Και ασε που δεν προκειται να κανω τετοια κινηση για μονο ενα χρονο. Αν παω θα παω με την προοπτικη σιγουρα διετιας για να μαζεψω ενα καλο μπατζετακι. Γενικα, πιστευεις οτι θα προσελκυσω πιο ευκολα consultancy εταιριες στην Αγγλια με εμπειρια ως Site Engineer?
  2. @vk2626 Τα λεφτα ειναι οντως καλα. Τωρα για το 12ωρο τι να σου πω.Μου ειπαν για ωραριο 7μιση-5μιση με μια ωρα μπρεηκ. Ειμαι σιγουρος ομως οτι εννοουν σιγουρα 10ωρο. Κοιτα, νεος ειμαι, η δουλεια δεν με τρομαζει. Απλα ειναι το αντικειμενο που δεν μου αρεσει. Θα μπορουσα αραγε μετα απο κανα χρονο να μεταπηδησω σε αλλη εταιρια στο αντικειμενο που με ενδιαφερει (consultancy)? Γενικα ξερω πως στα HAE πηγαινουν ανθρωποι με εμπειρια και με κομπλαρει αυτο. Νομιζω πως θα ειναι δυσκολο να βρω θεση graduate στο αντικειμενο που θελω. Η εταιρια γενικα ειναι καλη. Απο μια ερευνα που εκανα εχει παρει αρκετα προτζεκ κυριως ξενοδοχειακα. Και κατι αλλο, ξερει κανεις τι γινεται με την βιζα? Πχ αν η κοπελα μου θελει να ερθει, χωρις να εχει δουλεια, μπορει να κατσει οσο θελει ή θα εχει την τουριστικη βιζα που διαρκει 1 μηνα?
  3. @zvasilia Το σπιτι ειναι δωρεαν και θα εχω συγκατοικο Ευρωπαιο απο την ιδια εταιρια φυσικα. Να σου πω την αληθεια το μονο θετικο που βλεπω στην ολη ιστορια ειναι τα λεφτα. Με 2600 το μηνα και χωρις να εχω να πληρωσω ενοικια-λογαριασμους κτλπ θα μου μενουν σιγουρα 2χιλιαρικα στην ακρη. Απο την αλλη αυτο που με ξενερωνει απιστευτα ειναι η δουλεια εργοταξιου. Αν η προταση ηταν για μελετητικο γραφειο ειχα φυγει ηδη. Μαλλον τεινω στο να μην την δεχτω γιατι οκ καλα τα λεφτα αλλα νομιζω τωρα πρεπει να βαλω ως προταιρεοτητα τι πραγματικα μου αρεσει και τα υπολοιπα θα ερθουν στον καιρο τους. Οπως και να εχει ευχαριστω πολυ!
  4. Καλησπερα!! Μολις γραφτηκα στο φορουμ και ελπιζω πως θα ειμαι καλη παρεα. Καλως σας βρηκα! Λοιπον, στο ψητο τωρα, θελω να μαθω τη γνωμη σας σχετικα με μια προταση που εχω. Ειμαι ΤΕ Μηχανικος Δομικων Εργων, με BEng και MSc in Structural Engineering απο Αγγλια. Τελειωσα το στρατο και τωρα βρισκομαι ξανα Αγγλια μιας και ψαχνω για δουλεια. Εχω 4 συνεντευξεις να δωσω για θεση ως graduate. Ολα καλα ως εδω αλλα μου ηρθε μια προταση απο Καταρ (Ισπανικη εταιρια) για θεση Εργοδηγου με τα εξης - 2600 ευρω/μηνα, σπιτι, αυτοκινητο, ασφαλιση και ταξιδιωτικα για Ελλαδα. - 6 μερες την εβδομαδα, 8-10 ωρες. Το μεγαλο μου προβλημα ειναι πως με ενφιαφερει πιο πολυ μια καριερα στο μελετητικο κομματι παρα στο εργοταξιο ως εργοδηγος. Εχει καποιος γνωση? Πως ειναι σαν προσφορα? Μου εβαλαν μια προθεσμια 1 εβδομαδα και λογικα ως τοτε δεν θα εχω προσφορα στην Αγγλια. Μηπως χασω μεγαλη ευκαρια με το να μην δεχτω τη δουλεια? Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.