Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eyereene

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

246 profile views

Eyereene's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Νομιζω οντως οτι εχουμε μπερδευτει λιγο. Δεν ξερω αν ο φιλος απο Σερρες αναφερεται στις δικες μου ερωτησεις. Παντως να το ξεκαθαρισω, δεν ρωτω για την αμοιβη οσον αφορα στις εργασιες που θα γινουν, αν γινουν απο μενα, αλλα στην αμοιβη της συνταξης της εκθεσης κ μονο. Κ επαναλαμβανω, αν οι ωρες που θα μου παρει εμενα προσωπικα λογω απειριας αθροιζουν 1000 ευρω, ειναι λογικο να του ζητησω τοσα χρηματα μονο για τη συνταξη;;; Ζητω ενα ευρος τιμων λογικο συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα. Σας ευχαριστω κ παλι κ ελπιζω να εγινα περισσοτερο σαφης.
  2. Καλησπερα συναδελφοι. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. 1. Σημερα βρεθηκα στο ΤΕΕ και μου επιβεβαιωσαν οτι ειναι οντως προαιρετικο να το περασω μεσα απο τις αμοιβες του. 2. Ναι, η εκθεση ειναι για το δικαστηριο. Ο πελατης ειχε ενα ατυχημα και χρειαζεται απο ενα μηχανικο μια συνοψη των αλλαγων που θα πρεπει να γινουν στο διαμερισμα του ωστε να διεκδικησει αποζημιωση απο την ασφαλιστικη. 3. Οσον αφορα την αμοιβη και επειδη λογω της απειριας μου στο συγκεκριμενο ζητημα μπορει οι ωρες να μαζευτουν, θα ηθελα αν απο τη δικη σας εμπειρια μπορειτε να μου πειτε ενα λογικο ευρος στην τιμη που θα ζητησω. Αυτα. Σας ευχαριστω και παλι. Εκ των προτερων.
  3. Καλησπερα συναδελφοι, Μου ανεθεσαν τη σύνταξη μίας Τεχνικής Έκθεσης όπου θα περιγράφονται οι αναγκαίες τροποποιήσεις και επεμβάσεις προσαρμογής κατοικίας για την εξυπηρέτηση ατόμου με κινητική αναπηρία, όπως επίσης και η εκτίμηση κόστους αυτών. Έχω υπόψην την οδηγία του ΥΠΕΚΑ για ΑμεΑ. Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να έχει αντιμετωπίσει τετοια περίπτωση ή έχει συντάξει σχετική έκθεση; Δεν εχω συνταξει αλλη παρομοια παρα μονο για τους ημιυπαιθριους τοτε και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει για τη δομη,την αμοιβη και αν αυτη περναει μεσω ΤΕΕ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.