Μετάβαση στο περιεχόμενο

Voulgari.f

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

Voulgari.f's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! ΤΟ δυσκολο ειναι οτι μενω Ναξο και πιστευα μηπως μπορω να κανω κατι απο εδω!
  2. Καλησπέρα, είμαι μηχανικος στο ΤΣΜΕΔΕ με μπλοκακι και επειδη θελω να κανω Μια τροποποιηση μου ζηταει η εφορια ασφαλιστικη ενημεροτητα. Εχω πληρωσει ολεςς τις οφειλες απο τοτε που ειμαι γραμμενη αλλα απο περισυ πληρωνω κανονικα τον ΕΦΚΑ. Μπηκα στο site του τσμεδε για να εκδοσω ηλεκτρονικα την ασφαλιστικη ενημεροτητα και μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη, πηρα και τηλεφωνο στην Αθηνα και προφανως δεν το σηκωνει κανεις Μηπως ξερετε τι διαδικασια χρειαζεται; Πρεπει να απευθυνθω στο ΕΦΚΑ; Ευχαριστω!
  3. Καλησπερα συναδελφοι, θα ηθελα τη βοηθεια σας...εχω παρατησει λιγο τις μελετες πυρασφαλειας και μου ζητηθηκε σημερα να κανω μελετη σε θερμοκηπιο σχεδον μισο στρεμμα...σε ποια νομοθεσια να ανατρεξω..δεν μου εχει ξανατυχει σας ευχαριστω!
  4. Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες panos-vicious, θα προσπαθησω να αποφυγω αυτή τη λύση, και θα βαλουμε τις σωληνες τοιχο-τοιχο!
  5. Καλησπερα σας συναδελφοι! ειμαι νεα ακομη στις μελετες πυρασφαλειας και πρεπει να εκδοσω ενα πιστοποιητικο για εστιατοριο που βρισκεται σε ισογειο. Στη κουζινα υπαρχουν 2 συσκευες συνδεδεμενες με φιαλες υγραεριου , κατηγοριας 0. Οι φιαλες βρισκονται σε εξωτερικο χωρο. Οι σωληνες του υγραεριου θα μπορουσαν να περασουν κατω απο το πατωμα της κουζινας ωστε να βγουν εξω; ευχαριστω;
  6. Καλησπερα συναδελφοι! ειμαι νεα ακομη στις μελετες και πρεπει να εκδοσω πιστοποιητικο πυρασφαλειας για εστιατοριο . Στο εστιατοριο,που ειναι ισογειο, υπαρχουν 2 συσκευες συνδεδεμενες με φιαλες υγραεριου .Οι φιαλες βρισκονται εξω απο το εστιατοριο. Θα μπορουσαν οι σωληνες υγραεριου να περασουν μεσα απο το πατωμα της κουζινας για να βγουν εξω; ευχαριστω!
  7. Καλησπέρα!ειμαι νέα στο επάγγελμα.ξεκινησα να κανω μελέτες πυρασφάλειας και θέλω να μάθω τι κυρώσεις μπορεί να έχει ένας μηχανικός αν ο ιδιοκτήτης κάποιου χώρου συνάθροισης κοινού αφού πάρει το πιστοποιητικό προσθέσει κάποια επιπλέον συσκευή πχ υγραερίου ή φριτέζα χωρίς να το γνωρίζω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.