Μετάβαση στο περιεχόμενο

ronado91

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ronado91's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά έχω κάνει αίτηση τροποποίησης χρήσης γης σε ένα οικοδομικό τετράγωνο ! Έχω κάνει όλες τις διαδικασίες (πέρασα από δημοτικό συμβούλιο, έγινε η κοινοποίηση στους κατοίκους, εκδικάστηκαν οι ενστάσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο και απορρίφθηκαν). Πήγε λοιπόν το θέμα στο ΣΥΠΟΘΑ όπου και απορρίφθηκε ! Θέλω να κάνω προσφυγή κατά της απόφασης αυτής και η απορία μου είναι : "Προσφεύγω στον Υπουργό ΠΕΚΑ ή στην επιτροπή του άρθρου 152 της αποκεντρομένης ? " Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να καταφέρω αλλαγή χρήσης σε ένα οικόπεδο από αμιγή κατοικία εξαιρουμένων των άρθρων 3 και 8 σε αμιγή κατοικία χωρίς τις εξαιρέσεις. Μετά από 4 χρόνια ταλαιπωρία κατάφερα να περάσω τη τροποποίηση από το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής και πέρασε παμψηφεί. Πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω πλέον για να μπορέσω να αξιοποιήσω το ακίνητο που έχω εκεί ως κατάστημα που καλύπτει τις ανάγκες τις τοπικης κοινωνίας (πράγμα που απαγορευόταν πριν την τροποποίηση.). Είναι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεσμευτική ;
  3. Για σας παιδιά!! Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία που έχετε κάνει εδώ... Ήθελα να ρωτήσω κάτι... Γενικά ακούγεται ότι σε περιοχές αμιγούς κατοικίας μπορεί κανείς να ανοίξει οποιοδήποτε κατάστημα πλην υγειονομικού (αυτό λόγο του ότι μόνο τα υγειονομικού χρειάζονται αδειοδότηση από το δήμο)... Ήθελα να ρωτήσω κατά πόσον ισχύει τι κυρώσεις έχει και τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί αν ανοίξει για παράδειγμα ένας Κοτσόβολος ή μία έκθεση αυτοκινήτων... Και αν δεν γίνεται τι άλλο κατάστημα μπορεί να γίνει !! Και κάτι ακόμα... μπορεί σε ένα Ο.Τ. να υπάρχει εξαίρεση στη χρήση γης ?? Δηλαδή ένα μόνο οικόπεδο ενός τετραγόνου μετά από απόφαση του υπουργείου να έχει διαφορετική χρήση γης από τα υπόλοιπα οικόπεδα του τετραγώνου ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.