Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vaggelis Tsanakas

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

341 profile views
  • lara

Vaggelis Tsanakas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. γνωριζουμε αν για τα υπολοιπα ποσα που αντιστοιχει στην τραπεζα το 30% θα ερωτηθω οπως και στην προκαταβολη ποσο αντιστοιχει για τον καθε προμηθευτη η θα γινει αυτοματα?γιατι ειναι και το ποσοστο ιδιων κεφαλαιων και σε εναν προμηθευτη βγαινω με πλεονασμα 18Ε
  2. καλημερα σας περιπτωση και με δανειο και ιδια κεφαλαια μοιρασα το 70% του δανειου χοντρικα οπως εγω ηθελα και οχι ακριβως και συμπληρωσα με τα ιδια κεφαλαια.ξερει κανεις αν η εξοφληση του 30% του δανειου αν θα γινει με τον ιδιο τροπο δηλαδη θα παρω εντολη απο την τραπεζα να μοιρασω εγω τα ποσα η θα γινει αυτην την φορα υπολογισμος ποσοστιαια ωστε να ξερω να στειλω το υπολοιπο των ιδιων κεφαλαιων?
  3. εαν εχει αλλαξει ο αρχικος δηλωμενος λογαριασμος τραπεζης πειραιως και πληρωμης του 1ου ΠΕΑ και παλι απο την πειραιωσ σε eurobank λογω εγκρισης δανειου στην δευτερη τι γινεται εχουμε καποιο θεμα?
  4. Καλησπέρα έχει κάποιος απάντηση για ωφελουμενο με δάνειο και ίδια κεφάλαια ταυτόχρονα για να δηλώσω προκαταβολές???
  5. καλησπερα υπαρχει καποιος που εχει παρει μερος του ποσοστου σε δανειο και ποσοστο ιδιων κεφαλαιων να ρωτησω τι εχει κανει με τις προκαταβολες?
  6. καλησπερα παιδια εχοντας αρκετες αποριες σχετικα με την διαδικασια του εξοικονομω εχω καποιες αποριες κια θελω την βοηθεια σας. 1ον στην αρχικη δηλωση ειχα δηλωσω αντλια θερμοτητας με Ρ<=8 κα επειτα απο νεα ερευνα κατασταλαξα σε αντλια 9kw τι γινεται εχω καποιο θεμα αν την δηλωσω με τιμη με μεγιστο 5700? 2ον επειδη διαβαζω οτι χρειαζεται εξτρα τιμολογιο τοποθετησης της αντλιας και του ηλιακου υπαρχει κατι επισημο αν ισχυει η αν γινεται συνολικα στο τιμολογιο αγορας και τοποθετησης? 3ον υπαρχει καποιος που να εχει μερικο δανειο και ενα ακομα ποσο απο κεφαλαια του ιδιου και την συμπληρωση του ποσοστου επιδοτησης? δλδ πηρα 3000Ε δανειο απο τα 5290Ε που μου αναλογει ωστε να μαθω πως θα λειτουργισω ποσοστιαια κατα τις προκαταβολες? ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας θα ηθελα επισημες απαντησεις...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.