Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ang_Angelos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Ang_Angelos

  1. Γεια σας είμαι φοιτητής και μου έχουν αναθέσει μία εργασία με τον τίτλο ''Συστήματα αγκυρώσεων προεντεταμένων τενόντων γεφυρών''. Θέλω την βοήθειά σας γιατί ψάχνω πληροφορίες και το μόνο που βρίσκω είναι γενικά πράγματα. Ακόμη αν έχετε υπόψη σας κάποιο επιστημονικό άρθρο επί του θέματος θα μου φαινόταν χρήσιμο. Σας ευχαριστώ πολύ. 0 Παράθεση Πολλαπλή Παράθ.
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, με βοήθησες αρκετά γιατί στην Durostick γράφει αρκετά πράγματα και με αυτό το ερέθισμα ξέρω πλέων που να κατευθυνθώ.
  3. Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, ουσιαστικά όλα αυτά που αναφέρεις είναι ο σκοπός αυτής της εργασίας. Δηλαδή ο καθηγητής θέλει να '' τριφτούμε '' μόνοι μας και να μην μας τα δώσει αυτός έτοιμα.
  4. Γνωρίζω ποια είναι τα μη φέροντα στοιχεία, απλά δε γνωρίζω τι περιπτώσεις βλαβών που μπορώ να συναντήσω στην πραγματικότητα. Κατά τα άλλα όσον αφορά τα υλικά επισκευής που είναι το κύριο θέμα της εργασίας μου, έχω βρει ελάχιστα υλικά τα οποία τα συναντάω σε διαφορετικές εταιρίες με παρόμοια χαρακτηριστικά.
  5. Γεια σας είμαι φοιτητής και μου έχουν αναθέσει μία εργασία με τον τίτλο ''Επισκευαστικά υλικά για μη φέροντα στοιχεία''. Θέλω την βοήθειά σας γιατί ψάχνω πληροφορίες και το μόνο που βρίσκω είναι γενικά πράγματα. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.