Μετάβαση στο περιεχόμενο

MarineEng

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

328 profile views
  1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου! Βρισκόμουν στην κατηγορία επαγγελματικά δικαιώματα κάνοντας ερώτηση για αυτά, σε ένα φόρουμ για μηχανικούς ρωτώντας για κατηγορίες μηχανικών. Σε τί φόρουμ έπρεπε να γράψω κύριε Συντονιστά?
  2. (Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπερα σας, χρειαζομαι τη βοηθεια σας μιας και εχω φαει ολο το ιντερνετ και ακρη δεν βγαζω... Ειμαι Β' Μηχανικος εμπορικου ναυτικου και εφτασε στα αυτια μου οτι το με το πτυχιο μου μπορω να βγαλω αδεια ασκησεως επαγγελματος για συνεργειο αυτοκινητων-μοτοσυκλετων, τεχνιτης τροχων (λαικιστη βουλκανιζατερ) κτλπ. Εψαξα αρκετα, βρηκα ενα αρθρο που λεει οτι γινεται αλλα δεν εχει λεπτομερειες. ουτε αν χρειαζεται προυπηρεσια. Γνωριζει καποιος να μου πει με σιγουρια? Αν οχι, που μπορω να απευθυνθω? Στο υπουργειο μεταφορων που βγαζουν τις αδειες ασκησεως για αυτα τα επαγγελματα? Εχω την εντυπωση πως δεν θα μπορει να βοηθησει κανεις εκει. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας! Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου και του τίτλου θέματος. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Didonis
  3. Καλησπέρα παιδια, ειμαι τελευταιο ετος στο Εμπορικο Ναυτικο ως μηχανικος και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει κατι (πληροφοριες, site κτλπ) οτιδηποτε θα μπορουσα να χρησιμοποιησω για την πτυχιακη μου μιας και μονος μου δεν τα καταφερα καλα μεχρι στιγμης! Το θεμα μου ειναι "Εφεδρεία και Αξιοπιστία συστημάτων Μηχανοστασίου" και αφορα τα καραβια προφανως. Ο καθηγητης μου ειπε να χρησιμοποιησω και Fault tree αλλα δεν εχω βρει κατι καλο μεχρι στιγμης και δεν εχω και επικοινωνια μαζι του λογο απουσιας του (θεμα υγειας). Θα εκτιμουσα λιγη βοηθεια αν καποιος γνωριζει κατι! Ευχαριστω εκ τον προτερων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.