Μετάβαση στο περιεχόμενο

harisg

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

harisg's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ Δημητρη αλλα αυτό αφορα όσους εχουν ενημερότητα πτυχίου.Καποιος εργοληπτης που δεν εκτελει εργα, στα δικαιολογιτικά βαζει ασφαλιστική ενημερότητα ΙΚΑ?Και αν οχι, κανει ΥΔ που αναφερει οτι δεν εκτελει?
  2. Έχει ξεχωριστή υποχρέωση ή αρκεί η ασφάλεια του μηχανικού - ΤΣΜΕΔΕ? Γιατί στη διακήρυξη ενός έργου περαν της ασφαλιστικής ενημερότητας του ΤΣΜΕΔΕ ζητούν και πιστοποιητικά περί του ότι έχουν εκπληρωθεί οι υποχρεώσεις της Εργοληπτικής Επιχείρησης, όσον αφορά στην καταβολή των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, σύμφωνα με τη νομοθεσία του κράτους εγκατάστασης ή και με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, για την Εργ.Επ. και για όλες τις Κοινοπραξίες στις οποίες συμμετέχει, καθώς και για κάθε έργο που εκτελεί (παρ. 3 άρθρου 20 του ΚΔΕ )στην Ελλάδα. (παρ. 3 άρθρου 20 του ΚΔΕ) 3. Κατά την κατάθεση της προσφοράς κάθε προσφέρουσα εργοληπτική επιχείρηση υποχρεούται να υποβάλει βεβαιώσεις των υπηρεσιών για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών και τη φορολογική ενημερότητα για τα δημόσια έργα που εκτελεί μόνη της ή σε κοινοπραξία. Αν η Εργ. Επ. δεν έχει αναλαβει ποτέ έργα τι βεβαιώσεις για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών πρέπει να υποβαλει και από ποιον φορέα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.