Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

VagPap

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

391 profile views

VagPap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ο ιδιοκτήτης δεν παραλαμβάνει το κλειδί γιατί δεν δέχεται την επιστροφή της εγγύησης απλά έκανε την μετακόμιση με άλλο χώρο. Το σημαντικό είναι να δω το μισθωτήριο. Εάν παρ όλα αυτά δεν έχει κάποια υποχρέωση ο ενοικιαστής αλλά ο ιδιοκτήτης την επικαλείται τότε πως ακριβώς εμείς εμπλεκόμαστε; Όπως διάβασα και πριν απλά καταγράφουμε, φωτογραφίζουμε και κοστολογούμε; Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα; ευχαριστώ και πάλι!
  2. Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος μηχανικός και μου ζήτησε μία πελάτισσα να κάνω μια τεχνική έκθεση για την εξής περίπτωση. Είχαν ενοικιάσει ένα ακίνητο για επαγγελματική στέγη περίπου 30 χρόνια. Τώρα έφυγαν από εκεί και ο ιδιοκτήτης δεν επιστρέφει την εγγύηση επικαλούμενος φθορές. Η πελάτισσα μου λέει ότι το κτίριο έχει φθορές λόγω του χρόνου και ότι εκείνη το έχει διατηρήσει σε πολύ καλή κατάσταση. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο υπόδειγμα σύνταξης τεχνικής έκθεσης, επίσης εάν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία; Επίσης εάν γνωρίζετε σε τι βαθμό έχουμε εμείς ως μηχανικοί ανάμιξη με τέτοιες περιπτώσεις. ευχαριστώ πολύ!
  3. καλησπέρα, είμαι καινούριος μηχανικός και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Ένας πελάτης ζητάει να κάνει εργασίες σε μία όψη καταστήματος [σοβάτισμα, χρωμάτισμα, στέγαστρο]. Γνωρίζω ότι χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας. Αναζητώ ποιο είναι το κόστος της άδειας. Όχι η αμοιβή του μηχανικού αλλά της διαδικασίας ως προς την πολεοδομία. Ευχαριστώ, Εκ των προτέρων Βαγγέλης
  4. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Είμαι νέος συνάδελφος και τώρα μαθαίνω κάποια πράγματα. Είναι κάποιος ιδιώτης που θέλει να κάνει ένσταση κατά κάποιου ρυμοτομικού σχεδίου που θεωρεί ότι αδικεί την ιδιοκτησία του. Υπάρχει κάποιο πρότυπο που γνωρίζει κάποιος/α για το πώς συντάσσεστε μία τέτοια ένσταση; ευχαριστώ πολύ Βαγγέλης Παπανδρέου
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.