Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

patrick2008

Members
  • Περιεχόμενα

    82
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

patrick2008's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε κατεδαφιση κτηριου με διατηρηση των περιμετρικων μαντρων του οικοπεδου θεωρειτε οτι πρεπει απλα να ανφερθει στην τεχνικη εκθεση ή θα θεωρηθει ως μη πληρης κατεδαφιση???
  2. το θεμα ειναι εαν δεν εχει γινει τακτοποιηση και με την βεβαιωση γινει συμβολαιο μπορει ο νεος ιδιοκτητης να ρυθμισει με μια λοιπη παραβαση μετα το συμβολαιο(αν πχ υπαρχει ενα παραθυρο που δεν υπηρχε στα εγκεκριμμενα)?????
  3. εεε) κατασκευή στο δώμα κτιρίων μέχρι το είκοσι τοις εκατό (20%) της επιφάνειας αυτού το "αυτου" αφορα την συνολικη επιφανεια του δωματος ή του κτηριου κατα την αποψη σας?
  4. εεε) κατασκευή στο δώμα κτιρίων μέχρι το είκοσι τοις εκατό (20%) της επιφάνειας αυτού τι εννοει ο ποιητης ..."αυτου"? της συνολικης επιφανειας του δωματος ή της συνολικης επιφανειας του κτηριου??
  5. Περιμενω απαντηση απο ΥΔΟΜ γιατι αρχικα ηταν βεβαιοι... τωρα το ξανασκεφτονται... εχουν μπερδευτεί με τις μεταβατικές του ν4495/17 αρ 50-51....
  6. εχεις δικιο αλλα σε υποθεση που εχω αυτη τι στιγμη για αοριστου χρονου η ΥΔΟΜ θελει ελεγκτη δομησης γιατι ο 4495 ισχυει δυστηχως μονο για αυθαιρετα.....ο υπολοιπος θα ισχυσει οταν εκδοθει υπουργικη αποφαση για ηλεκτρονικη υποβολη... εως τοτε αρθρο 50 4178 και ελεγκτης... ισως αυτο ρυθμισουν με την τροπολογια.... ελλαδαρα ολε
  7. καλημερα, την βοηθεια σας γιατι εχω μπερδευτει... αδεια διαρρυθμισεων για διαχωρισμο διαμερισματος σε δυο με εκδοση 11-1-2011 ληξη 11-1-2015 με τον 4258/14 πηρε παραταση 3 χρονια 11-1-2018. εχει εκ νεου παραταθει με καποιον νομο? εχουν γινει τα εσωτερικα χωρισματα και εχει διανοιχθει κουφωμα στην πισω οψη οπως προβλεποταν. οι εργασιες εχουν σταματησει. Μπορω να παρω παραταση επ'αοριστο ?? και αν ναι ποτε να ανακινησω το θεμα στην υδομ , πριν την ληξη? Σας ευχαριστω.
  8. καλησπερα παιδια, εχω πληρως αυθαιρετη αποληξη κλιμακοστασιου σε κτηριο εκτος σχεδιου υπερ του επιτρεπομενου υψους. Πως την δηλωνετε? υδκχ με υπερβαση υψους? ή με αναλυτικο?
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ 2 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ 4 ΤΟΥ 2011 ΕΝ ΙΣΧΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ Ν4178 ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ 2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 1985. ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ 2011 ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. ΤΙ ΚΑΝΩ??? ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ 2011 (ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?) ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ 4178 ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ? 'Η να αγνοήσω την τακτοποιηση εντελως? καμμια ιδεα?
  10. παιδια συγγνωμη ενας φωταγωγος (στο κεντρο κατοψης οροφου ) 2*1,2 με παραθυρο καθετα στα 2 μετρα συμφωνα με νοκ καλυπτει φυσικο φωτισμο-αερισμο κλιμακοστασιου??
  11. καλημερα, σε τριωροφο κτηριο εχω αδεια που εκδοθηκε ,με γοκ για εσωτ. διαρρυθμισεις για διαχωρισμο 1 διαμ/τος ΙΣΟΓΕΙΟΥ σε δυο και η οποια δεν εχει ξεκινησει ακομη. στο κτηριο κανω ρυθμισεις του ν4178/2013 και βρισκω οτι στο ισογειο χωρις να υπαρχει καποιοα υπερβαση υψους οι σταθμες των δαπεδων ειναι ψηλωτερα σε καποια σημεια(μεγαλυτερο μπαζωμα-μικροτερο ελευθερο υψος) ενω το εξωτερικο περιγραμμα εχει αποκλισεις <2% εως 10cm . Μπορω να κανω ενημερωση φακελου με ενδειξη ρυθμισεων ν4178?
  12. jedi, το ερωτημα εγινε γιατι δεν μπορω να κατανοησω τι σημαινει υπερβαση υψους διαμερισματος. εχω ενα ενιαιο κελυφος κτηριου αυτο ειτε εχει υπερβαση υψους ειτε οχι. Αν και πραγματι ρυθμιζω ενα διαμερισμα του τελευταιου οροφου με υπερβαση υψους λογω αλλαγης κλισης της στεγης.....μαλλον τεινω προς την αποψη τηςσυγκρισης υπερβαση / επιτρ. υψος κτηριου (0,5/16)... ευχαριστω για την απαντηση
  13. καλησπερα. περαστικα σε ολους... ενα ερωτηματακι: Σε πολυκατοικια με επιτρεπομενο υψος ορων δομησης 16μ+ στεγη 2.00μ υπαρχει μεγιστο αδειας 15+2 στεγη. τακτοποιω το διαμερισμα τελευταιου οροφου που εχει υπερβαση υψους 0,5μ οσο δηλαδη και η συνολικη του κτηριου. Με την λογικη οτι το κτηριο ειναι κατα 50 cm ψηλοτερο ειναι σωστη η διαιρεση 0,50/15 <20% υπερβασης υψους? η θα πρεπεινα να βαλω 0,50/υψος οροφου?
  14. jbosdas φιλικα ανφερω οτι πολλοι συναδελφοι και ακομη περισσοτεροι πελατες "ζουν" με μισθο κατω απο 500€. Περαν τουτου το παραδειγμα το εδωσα για κατανοηση του βασικου ερωτηματος το πραγματικο προβλημα ειναι περιπλοκοτερο. ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.