Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Έλενα88

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Έλενα88's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό ακριβώς θα κάνω. Καλύτερα να μην ανακατευτώ σε ξένα χωράφια και να το αναλάβει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
  2. Θα συνεργαστώ με Πολ. μηχανικό που έχει ασχοληθεί με το παραπάνω και γνωρίζει. Δεν μπορώ γιατί δεν έχω βιβλία, είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ, οπότε συνεργάζομαι με κάποιον που έχει το δικαίωμα υπογραφής. Καταλληλότητα ως προς το ότι δεν υπάρχει αυθαιρεσία στο αγροτεμάχιο που θα αγοραστεί και σκοπεύεται μόνο να καλλιεργηθεί.
  3. Ναι το κατάλαβα. Άρα μπορώ να το δώσω με σφραγιδα πολιτικού μηχανικού.
  4. Αν το τοπογραφικό το κάνει πολιτικός Μηχανικός;;; Ή αν μου δώσουν το τοπογραφικό έτοιμο;;;
  5. Δηλαδή εάν απλά καταχωρήσω το αγροτεμάχιο που θα αγοραστεί και πάω μόνο να το δώ οτι δεν υπάρχει κάποια αυθαιρεσία θα είμαι καλυμμένη;;;
  6. Καλημέρα σας, Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Μου ζήτησε ένας γνωστός μου να τακτοποιήσω την αγορά μερικών αγροτεμαχίων που θα κάνει. Πρόκειται να καλλιεργηθούν. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο και θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα. 1. Μπορώ να το σφραγίσω με το πτυχίο Μηχανολόγου Τ.Ε.Ι., και ενώ είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ; Η πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος συνάδελφος με τον οποίο συνεργάζομαι και είναι ασφαλισμένος σε ΤΕΒΕ ή ΤΣΕΔΕ; 2. Αν τα αγροτεμάχια που θα αγορασθούν είναι το ένα δίπλα στο άλλο, αλλά δεν είναι όλα του ίδιου ιδιοκτήτη, να φανταστώ πρέπει να γίνουν ξεχωριστά οι βεβαιώσεις.;;;;; 3. Είναι υποχρεωτικό να πάω να δω τα αγροτεμάχια απο κοντά και να τα μετρήσω, ή αρκεί που θα τα δω από τον χάρτη και να χρειαστεί να συμπληρώσω μόνο τα στρ.;;;; Τέλος οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να μου δώσει κάποιος για την διαδικασία που πρέπει να κάνει ένας Μηχανικός για την βεβαίωση καταλληλότητας αγροτεμαχίου θα ήταν χρήσιμη, γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά κάποιον συνάδελφο που να ασχολείται με τα αγροτεμάχια για να έχω βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.