Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

koniako

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

koniako's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητά μέλη καλησπέρα σας... Είμαι στην διαδικασία για την ίδρυση μιας εταιρείας Ο.Ε. . Θα ήθελα σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος από εσάς να μου κάποια πράγματα για τον σκοπό της εταρείας. Πρώτα απ'όλα η εταιρεία θα δρασηριοποιήται στον χώρο της κατασκευής γενικότερα και ειδικότερα στην κατασκευή Αιολικών Σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Θα αναλαμβάνει έργα πολιτικού μηχανικού. Το πρόβλημά μου και η ερώτηση μου είναι η εξής: Εάν στον σκοπό της εταιρείας , στο καταστατικό της , αναφερθεί ο όρος κατασκευαστική εταιρεία ή εταιρεία κατασκευών γενικά τι γίνεται με το ΤΣΜΕΔΕ? Τι χρηματικό ποσό θα πρέπει ουσιαστικά να καταβάλλω στο ταμείο? Και αν δεν αναφερθεί ο παραπάνω όρος γεννάται κάποιο πρόβλημα?? Τα φώτα σας σας παρακαλώ γιατί έχω κολλήσει σε αυτό το σημείο και δεν μπορώ να ξεκολλήσω γιατί άλλα μου λέει ο ένας άλλα ο άλλος..!!!! Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Προσοχή στο που αναρτάτε τα θέματά σας... AlexisPap
  2. Θα δώ πως θα παει!! Αλλά από διαδικασίες είναι αυτές μόνο που αναφέρονται παραπάνω??
  3. Σωστή η παρατήρηση σου, αλλά θα κινηθώ εννοείται εκ του ασφαλούς που είναι οι γνωρίμιες και άλλες καταστάσεις που μπορώ να βοηθηθώ! Έχω κλείσει 3ετία οπότε μπορώ να το κάνω! Θα πρέπει να βγάλω σφραγίδες και τέτοια? Μόνο άυτό πρέπει να κάνω? Με ΤΕΕ, Ανάπτυξης και Βιομηχανίας, ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑ, ΤΣΜΕΔΕ, λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας τι γίνεται? Δεν πρέπει να κάνω τίποτα με τα υπόλοιπα??
  4. Καλησπέρα σε όλους σας.... Μετά από την οικονομική κρίση και τα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην χώρα μας, κινδινεύω να βρεθώ άνεργος εν μέσω κρίσης! Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας όσον αφορά την δημιουργεία εργοληπτικής εταιρίας. Μέχρι στιγμής δουλεύω σε εταιρία σαν εργοταξιάρχης η οποία ασχολείται με την κατασκευή Αιολικών Πάρκων. Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Μηχανολόγων Μηχανικών με 3ετή εμπειρία πάνω στον τομέα της κατασκευής Α/Π. Θα ήθελα λοιπόν να ιδρύσω μία μικρή επιχείρηση η οποία θα αναλαμβάνει έργα, ιδιωτικά ή δημόσια αν είναι δυνατόν δημόσια αν όχι μόνο εργολαβίες σε ιδιωτικά έργα! Θα ήθελα να μου πείτε σας παρακαλώ τι χαρτιά και ενεργειες πρέπει να κάνω ώστε να μπορέσω να αναλάβω έργα. Σημειωση ότι δεν είμαι γραμμένος πουθενά σε επιμελητηρια και τέτοια! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.