Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

vgiorgos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

vgiorgos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σωστά. Νυχτερινό δεν έχω. Στις 7μιση περίπου και μπορώ να πω ότι είναι και πολύ συνεπής στην ώρα του. Άρα έβγαλα το συμπέρασμα ότι μήπως είναι από τα φώτα-φωτοκύτταρα. Επίσης, διαπίστωσα ότι δύο πρίζες δεν δίνουν ρεύμα. Το ψάξιμο να το ξεκινήσω από τον πίνακα ή από τα πιθανά σημεία (φώτα/πρίζες/πλυντήριο). Υπάρχει όργανο ανίχνευσης διαρροής ;
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, διορθώνω, ο ρελλέ πέφτει, όχι ο γενικός. Γύρω στις 7μιση το βράδυ..
  3. Καλησπέρα! Έχω το εξής πρόβλημα στο σπίτι μου με το ηλεκτρικό κύκλωμα και πιθανή διαρροή. Πριν λίγο καιρό ήρθε μηχανικός για να βάλω φυσικό αέριο. Ερασίες που έκανε ήταν να βγάλει τον καυστήρα του πετρελαίου, να φτιάξει τις μονάδες για το φυσικό αέριο και άλλαξε ένα ηλεκτρικό θερμοσίφωνα αντικαθιστώντας το με μπόιλερ. Ως εδώ καλά. Ένα απόγευμα ξαφνικά χωρίς να γίνεται ηλεκτρολογική εργασία, έπεσε ο γενικός του σπιτιού. Εδώ αρχίζει το θέμα: μήπως έιχε βραχυκυκλώσει κάτι ή δεν ξέρω τί από αυτά που έκανε ο μηχανικός. Ψάχνοντας βρήκα μια ασφάλεια που ρίχνει το γενικό αλλά μόνο όταν νυχτώνει. Λογικά σκέφτηκα ότι η ασφάλεια αυτή έχει πάνω τις κάποια φώτα με λάμπες φωτοκύτταρου. Στη ίδια ασφάλεια είναι πάνω της πλυντήριο ρούχων, γκαραζόπορτα, φώτα εξωτερικά και ενδεχομένως κάποιες πρίζες. Αν ανεβάσω το bypass η ασφάλεια μια χαρά. Πώς μπορώ να μάθω αν όντως είναι διαρροή; Πώς μπορώ να ξέρω που είναι η διαρροή και πώς την επιδιορθώνω; Αυτές τις μέρες όσο έχω κατεβασμένη την ασφάλεια, προφανώς, δεν έχω κάτι. Να χρησιμοποιώ το bypass μέχρι να επιδιορθωθεί η βλάβη είναι οκ; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.