Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Γιάννης Αν.

Members
  • Περιεχόμενα

    22
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Γιάννης Αν.

  1. Καλησπέρα, έκανα την προσπάθεια με το σφυρί, και ειλικρινά δεν εντόπησα το παραμικρό σε καμία άλλη περιοχή πέραν αυτή της κουζίνας και στην έκταση που είχα εντοπίσει και με την βέργα σιδήρου. Απ ότι φαίνεται τοπικό είναι το πρόβλημα.
  2. Πάντως ρηγμάτωση δεν εμφανίζεται, ούτε καθίζηση. Προκάλεσε ενδιαφέρον, η μάλλον άτυχη περίπτωση μου.
  3. Πάντως το χώμα εκεί που είχε υποχωρήσει ήταν νωπό, δηλαδή αποτέλεσμα διαρροής σωλήνων ύδρευσης και αποχέτευσης, οι οποίες έχουν απομακρυνθεί! Επίσης το χώμα έχει αρχίσει να στεγνώνει.ε μέτρηση με υγρασιομετρο. Νομίζω οτι ηταν σωτήριο οτι το σπιτι κατοικούνταν την τελευταία δεκαετία λίγες βδομάδες το χρόνο.
  4. Και κάτι που ίσως έχει σημασία και εχω ξεχάσει να το πω είναι ότι το ισόγειο είναι υπερυψωμένο περιπου 1,5 μ στο συγκεκριμένο σημείο. Ίσως υπάρχει και πιο χαμηλά μπετό με πλέγμα κοκ
  5. Ευχαριστώ πολύ. Κάθε κουβέντα στη συζήτηση για μένα έχει ιδιαίτερη σημασία. Υ.Γ: μάλλον κλαίω τα χρήματα που έχω δώσει σε μηχανικό με αυτά που ακούω και μάλλον κ σε υδραυλικό. Υπενθυμίζω μια δεύτερη γνώμη έψαχνα συνάδελφοι.
  6. Καλησπέρα επιπλέον έχε κατά νου ότι καθε φωτιστικό που θα τοποθετήσεις μπορεί να συνδεθεί ακόμη κ αν δεν έχει εξ αρχής τον κονεκτορα, τον οποίο σε κάθε περίπτωση μπορείς να τον συνδέσεις εσύ!
  7. Γειά σου salpigoal. Βασικά δεν ξέρω τι εννοείς 48ωρη; Επίσης επειδή δεν είμαι μηχανολόγος ούτε υδραυλικός, εμπιστεύτηκα έναν συνεργάτη μου στο χώρο που εργάζομαι. Πολύ θα ήθελα να σου απαντήσω σε αυτά που με ρωτάς, αν μπορείς διευκρίνισε;
  8. Καλημέρα, Άμμος θα μπεί στο χαντάκι της αποχέτευσης, Το βασικό μου πρόβλημα είναι τι να κάνω πρίν ριχτεί η τσιμεντοκονία.
  9. Κάποιες φωτογραφίες http://www.michanikos.gr/uploads/gallery/category_6/gallery_101966_6_101964.jpg http://www.michanikos.gr/gallery/image/912-%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%A9%CE%9C%CE%91/ http://www.michanikos.gr/gallery/image/913-%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%A3-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91/ http://www.michanikos.gr/gallery/image/914-%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%A3-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%9B%CE%97%CE%9C%CE%91/ http://www.michanikos.gr/gallery/image/915-%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%A9%CE%9C%CE%91/ http://www.michanikos.gr/gallery/image/916-%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%A9%CE%9C%CE%91/ http://www.michanikos.gr/gallery/image/918-%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%A9%CE%9C%CE%91/ Ισώς γίνεται πιο πλήρης η εικόνα
  10. Επισκεύη - πλήρωση κενού κάτω από το πάτωμα
  11. Επισκεύη - πλήρωση κενού κάτω από το πάτωμα
  12. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, Αρχικά να ενημερώσω οτι δεν έχω σκάψει 10 τμ του πατώματος του σπιτιού μου, παρα μόνο το τμήμα που χρειαζόταν για να βγεί η παλία αποχέτευση. Ρωγμές δεν υπάρχουν χαμηλά, επίσης δεν παρατειρείτε τίποτα ασυνηθιστο ούτε στα τούβλα χαμηλά, στην κουζίνα που έχω βγάλει τον σοβά σε όλους τους τοίχους. Επίσης δεν υπήρχε καμία ρωγμή στο μωσαικό ή κάτω από αυτό όπου αφαιρέθηκε. Όσον αφορά την έκταση του προβλήματος έχει γίνει εκτίμηση με βάση το σε τι απόσταση φτάνει μια βέργα σιδήρου από το χαντάκι. Επίσης ο συναδελφός σας που πραγαμτοποίησε έλεγχο στο σπίτι πριν την αγορα δεν εντόπισε κάποιο ζήτημα. Η πρόταση για επισκευή που μου έχουν προτείνει είναι να ρείξουμε τσιμεντοκονιά με ρυτίνες για να καλυφθεί το κενό. Παρακολόύθω το forum και θεωρώ πολύ αξιολογές τις συζητήσεις για αυτο και άνοιξα το θέμα. Υ.Γ.: ίσως οι φωτογραφίες διαφωτίσουν, αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο να τις ανεβάσω..
  13. Καλημέρα, πρόσφατα έκανα αγορά ενός ισογείου της δεκαετίας του '70. Όπως είναι λογικό ξεκίνησα να το ανακαινίζω, ξεκινώντας από υδραυλικά - ηλεκτρολογικά. Στην διαδικασία ξηλώματος των υδραυλικών, τόσο σωλήνων ύδρευσης όσο και αποχέτευσης ήρθα αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη. Πέραν της υγρασίας σε χαμηλά σημεία των τριγύρω τοίχων λόγω διαρροών, επειδή είχε αντίστοιχο πρόβλημα και η αποχέτευση το χώμα είχε νοτίσει και είχε υποχωρήσει περίπου 10-12 εκατοστά κοντά στην αποχέτευση και λιγότερο όσο απομακρυνόμαστε από εκεί. Υπάρχει δηλαδή μια λεκάνη έκτασης 7,5 - 10 τετ.μέτρ. καυ ύψους 1 - 12 εκ. (αυξάνει όσο πλησιάζεις στο χαντάκι τις αποχέτευσης) κάτω από το πάτωμα μεταξύ μπετού και μπαζώματος - χώματος. Αυτό που ψάχνω είναι η μέθοδος και τα υλικά που απαιτούνται για την πλήρωση του κενού. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.