Μετάβαση στο περιεχόμενο

konvas1996

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

588 profile views
  • jdakos

konvas1996's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα , Θα ήθελα να μου πείτε απόξεις για τις συμβάσεις εργασιών αποχιονισμού , με φορεα έργου Περιφέρεια κατά βάση και σε εθνικό ή επαρχιακό δικτυο . Αξιζει η ενασχόληση ???? Οι πολυεργάτες βγάζουν πολλές αβαρίες , και τα υπολοιπα μηχανήματα αντίστοιχα ??? Αξιζει εφ οσον παρχει δεςμευτικός προυπολογισμός ????
  2. Καλησπέρα , Θα ήθελα να μου πείτε απόξεις για τις συμβάσεις εργασιών αποχιονισμού , με φορεα έργου Περιφέρεια κατά βάση και σε εθνικό ή επαρχιακό δικτυο . Αξιζει η ενασχόληση ???? Οι πολυεργάτες βγάζουν πολλές αβαρίες , και τα υπολοιπα μηχανήματα αντίστοιχα ??? Αξιζει εφ οσον παρχει δεςμευτικός προυπολογισμός ????
  3. Μιλαμε για μοναδα 60-120 tn/h . Το κοστος της επενδυσης για 1. finisher 2. φρεζα 3. Οδοστωτήρες 4. Φοτηγα 5. Λοιπο εξοπλισμο χωματουργικων μηχανηματων ( μην τα αναφερω τωρα και πλιατιαζω ) Ειναι κατι που στον σχεδιασμο μας το εχουμε ως βαση . Ο προβλιματισμος μου ειναι αφου θα μπει το χερι στην τζεπη και θα μπει αρκετα μεσα , μηπως να σκεφτουμε και για μια μοναδα κυριως για ιδια χρηση , ωστε να ειναι για τα εργα που θα περνουμε , και να χαμηλωνουμε και αλλο το κοστος . Και ο μονος λογος που γινεται η αναζητηση αυτη ειναι γτ υπαρχει το κομματι της πιτας που θα παρουμε ωστε να μην κανουμε την επευνδυση και μετα να τα κοιταμε . Υ.Γ. Συν/χος μηχανικος ασφαλταζτης και ανθρωπος εμπιστοσυνης επειμενει οτι ειναι μια καλη κινιση φτανει να βρεθει το καταλληλο και οικονομικο μηχανημα .
  4. Πείτε μου απόψεις για αγορά μεταχειρισμένης ασφαλτομονάδας . Με βασικες προυποθεσεις οτι απο τον ελεγχο που της κάνεις ειναι εντάξει ολες οι η/μ εγκαταστάσεις και ο Πίνακας . Εχει λογισμικο μηχανοργάνωσης και ψηφιακού ελεγχου . Ειναι ενιαια κατασκευη ( πχ Ammann ) και οχι να εχει στηθει κομματι-κομματι . Τι άλλο να προσέξω ??? Αξιζει η επενδυση ??? Σε ποιους να απευθυνθω ωστε να τους χρησιμοποιησω σαν τεχνικους συμβουλους και που να απευθυνθω για συνεργεία εγκατάστασης-απεγκατάστασης . Παρακαλώ μην ανοίγετε διαδοχικά θέματα. Το παρόν κλειδώνει. yian
  5. Πείτε μου απόψεις για αγο΄ρα μεταχειρισμένης ασφαλτομονάδας . Με βασικες προυποθεσεις οτι απο τον ελεγχο που της κάνεις ειναι εντάξει ολες οι η/μ εγκαταστάσεις και ο Πίνακας . Εχει λογισμικο μηχανοργάνωσης και ψηφιακού ελεγχου . Τι άλλο να προσέξω ??? Αξιζει η επενδυση ??? Σε ποιους να απευθυνθω ωστε να τους χρησιμοποιησω σαν τεχνικους συμβουλους και που να απευθυνθω για συνεργεία εγκατάστασης-απεγκατάστασης .
  6. Την τιμή ανα τονο ασφαλτικό παραμερισε το . Αμα δεις κιολας τροποποιησα και το ερωτημα μου .
  7. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος σε τι τιμές κυμαίνεται το ασφαλτόμιγμα( τον τόνο ) ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ ???? Αν μιλήσουμε π.χ. για ποσότητα 2000 τόνων , υλικό χωρις μεταφορά και τιμη χωρις ΦΠΑ . Αμα εχετε τιμές για αλλες περιπτώσεις ή και με υλικό + εργασία παρακαλώ αναφερετε τις . H χρήση κεφαλαίων στους τίτλους απαγορεύεται. Το μήνυμα διορθώθηκε. yian
  8. Καλησπέρα , ξέρετε ποιες ειναι οι αμοιβές για ΜΕΚ πτυχια ? Κυρίως για ΟΔΟ Γ ή Δ και ΥΔΡ Γ ή Δ . Καθαρά και μονο για 'ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ' . Αμα κάποιος συνάδελφος ξέρει και για διαφορετικές περιπτώσεις παρακαλώ να το αναφέρει . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , Γνωριζετε το κοστος για ασφαλτικες εγασιες ???? 1) Κοστος προμηθειας ΥΛΙΚΩΝ ασφαλτοστρωσης ( Κοινη ασφαλτος για στρωση 0,05 + ασφαλτικη προεπαληψη ) 2) Κοστος εργασιων για διαστρωση των προαναφεροντων .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.