Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Aimilie

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Aimilie's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τα σχόλια! Didonis, δυστυχώς θα πρέπει να συνδυαστεί με δουλειά αλλά ίσως αν δουλεύω φουλ σαββατοκύριακα και λίγες ώρες μεσοβδόμαδα να βγουν τα έξοδά μου, τα οποία δεν είναι πολλά εφ'οσον δεν ζω μόνη μου. Το καλό είναι ότι θα έχω το πτυχίο από την σχολή που τελείωσα και όλο και κάπως θα μπορώ να το αξιοποιήσω. Απλά θα πρέπει να το πάρω απόφαση ότι η ζωή μου μέχρι τα 30 μου θα είναι η σχολή και θα ζω μέχρι τότε με τη μαμά και τον μπαμπα!! Τα άλλα πανεπιστήμια Αρχιτεκτονικής εκτός Αθήνας, συγκριτικά με το Ε.Μ.Π τι λένε;; Αν αξίζουν να τα δηλώσω κι όπου με βγαλει.!
  2. Καλησπέρα στο Forum! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μόλις τελείωσα σπουδές σε Τομέα Υγείας και Πρόνοιας. Έχω αποφασίσει ότι δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Πάντοτε θαύμαζα πολύ τον κλάδο της αρχιτεκτονικής. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως οι εσωτερικοί χωροι (διαμόρφωση-λειτουργικότητα-φωτισμός, τι υλικά θα χρησιμοποιηθούν για ένα ωραίο αποτέλεσμα κτλ.) αλλά και η διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων ώστε να είναι άνετοι, να εξυπηρετούν το σκοπό τους κτλ. Θα ήθελα κάποιος που να γνωρίζει πέντε πράγματα να μου πει αν αξίζει να διαλέξω το Τμήμα Διακόσμησης καλύτερα, μιας και εξειδικεύεται στους εσωτερικούς χώρους. Επισης επειδή θα πρέπει να δουλεύω ταυτόχρονα, και κάποιο σχόλιο για το πως είναι οργανωμένες οι παρακολουθήσεις και τα εργαστήρια στη σχολή. Το άλλο που σκεφτομαι είναι να σπουδάσω 2 χρόνια σε ιδιωτικό ιεκ (δημόσιο ή ιδιωτικό) τη διακόσμηση, και μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια να προετοιμαστω για να δωσω για πολυτεχνειο και να έχω μαζέψει και κάποια χρήματα για καβάτζα. Έτσι εάν μπω θα έχω ήδη πτυχίο στη διακόσμηση! Ας λάβουμε υπόψη και ότι ο διακοσμητής των ΤΕΙ δεν έχε ακόμα κατοχυρωμένα Επαγ. Δικαιώματα (Τραγικό!) Θα με βοηθούσε πολύ μια γνώμη από όσους τα ζείτε ή έχετε γνωστό που τα ζει!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.