Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

CVeng1

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by CVeng1

  1. το ξέρω ότι δεν βγαίνει.... απλά θέλω να δω στο πολύ περίπου τις διαστάσεις της διατομής που θα χρειαστώ του 1930 ίσως και πιο μπροστά.
  2. Καλησπέρα, Το "πρόβλημα" έχει ως εξής: έχω μια ξυλόπηκτη κατασκευή (με τσατμά και ωμοπλινθοδομή) και θέλω σε πρώτο στάδιο να ελέγξω αν η διατομή των υπαρχόντων υποστυλωμάτων που είναι 15Χ15 είναι επαρκής σύμφωνα με τους ευρωκώδικες και γενικά τους καινούργιους κανονισμούς. Το υποστύλωμα αυτό που θα ελέγξω είναι στο ισόγειο, η κατασκευή έχει Α' όροφο και Β' όροφο. Δεν μπορώ να βρω κάπου το Ι.Β. από το σανίδωμα για να το λάβω υπόψη και επιπλέον, υποθέτω ότι πρέπει να λάβω υπόψη μου ζώνες επιρροής των φορτίων. Για το τελευταίο, κάτι διάβαζα στον EC 5 για έναν συντελεστή ksys. Αυτός είναι? ή κάτι άλλο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο να το συνεχίσω για να δω τι φορτία θα πάρω ώστε να προχωρήσω μετά με τους συνδυασμούς? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.