Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

arnea300

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by arnea300

  1. Σε προσφορά μου το έδωσαν πιο φτηνό. Σήμερα μου μετέφεραν ότι οι λέβητες αέριο συμπύκνωσης είναι πολύ ευαίσθητοι στην αυξομειώσεις τάσης και μου πρότειναν να βάλουμε έναν σταθεροποιητή τάσης. Ισχύει κάτι τέτοιο?
  2. Εαν επιλέξουμε αντικατασταση απλού λέβητα, τι καυστήρα θα προτείνατε? Μονοβάθμιο - Δυβάθμιο ή Αναλογικό?
  3. Και εγώ την ίδια άποψη έχω με εσάς αλλά ο συμπύκνωσης από 120.000 θερμίδων και πάνω είναι μόνο ο De Dietrich C230-170 (περίπου στις 7.500€ αγορά μόνο του λέβητα) όπου το κόστος εγκατάστασης θα ξεπεράσει τα 11.000€. Εμείς θέλουμε μέχρι το ποσό επιδότησης που δίνει το Φυσικό Αέριο Αττικής, δηλαδή 7.380€, για αντικατάσταση λέβητα άνω των 120.000 θερμίδων. Ακόμα και συστοιχία επίτοιχων λεβήτων συμπύκνωσης να επιλέξουμε το κόστος είναι μεγαλύτερο. Άρα αναγκαστικά θα πάμε σε απλό λέβητα αερίου - πετρελαίου.
  4. Καλησπέρα. Θα ήθελα την γνώμη σας. Είμαστε μια πολυκατοικία με 9 διαμερίσματα όπου θα συνδεθούμε με το Φυσικό Αέριο. Τώρα χουμε κεντρική, αυτόνομη θέρμανση. Θέλουμε να αλλάξουμε λέβητα και καυστήρα. Να επιλέξουμε απλό λέβητα ή συμπύκνωσης? Να βάλουμε απλό καυστήρα αερίου ή διβαθμιο? Η θερμίδες που θέλουμε είναι 120.000.
  5. Η σειρά Alumil 20000 είναι για κάποια παράθυρα επάλληλα που έχω και όντος μου δώσανε την σειρά αυτή. Κατά τα λοιπά ακολούθησα την διαδικασία που περιέγραψες με πιστοποιήσεις κλπ. Έλα όμως που έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πια να διαλέξω. Άλλος μου λέει με κλειστά μάτια EUROPA και ALUMIL και ας είναι ακριβές, άλλος μου λέει ALUMINCO είναι ποιο φτηνή και έχει ανεβάσει πολύ το θερμομονωτικό της κούφωμα. Πάντως σε τιμές, εκτός της EUROPA, όλοι σχεδόν πάνω κάτω στα ίδια είναι +/- 500€.
  6. H EUROPA μου έδωσε προσφορά με την σειρά Hybrid 6000 και ακόμα ένας με την σειρά 8000. Η ALUMIL με την σειρά S350. Η EXALCO με την σειρά ALBIO 225LS. Η ALUMINCO με την σειρά AL205. H ΕΤΕΜ με την σειρά Ε36.
  7. Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω τα κουφώματα στο σπίτι μου με νέα ενεργειακά - θερμοδιακοπή αλουμινίου, τώρα είναι διπλά συρόμενα χωνευτά μονόφυλλα κατασκευής του 93'. Έχω πάρει προσφορές από EUROPA - ALUMIL - EXALCO - ALUMINCO & ETEM. Οι κατασκευαστές που μου έδωσαν τις προσφορές είναι πιστοποιημένες από της εταιρείες και μου έδωσαν τα ανάλογα έγγραφα πιστοποιησεις. Το θέμα είναι ποια επιλέγεις και με ποιο κριτήριο? Ποιο ακριβή είναι η EUROPA, ποιο φτηνή είναι η ALUMINCO. Μου άρεσε η δουλειά της EXALCO ειδικά με το σύστημα ανασυκούμενου φύλλου και την καστάνια στο πόμολο που σου δίνει καλύτερη ασφάλεια. Η ALUMIL είναι στην μέση. Δεν ξέρω τι να κάνω, μπορείτε να βοηθήσετε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.