Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dimpol

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

497 profile views
  • lisa1

  • Engineer

  • ael1964

  • afroman

  • geo301

dimpol's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα.εφόσον δεν υπάρχει κάτι νεότερο ακόμη να θεωρήσουμε πως δε θα δοθεί η παράταση? απλά μια ενημέρωση έπρεπε να υπάρχει είτε για το ένα σενάριο είτε για το άλλο.
  2. καλησπέρα Didonis. Έτσι είναι όπως το έγραψες ακριβώς. Εγώ δεν εξετάζω το αν πρέπει η δεν πρέπει να δοθεί παράταση ας αποφασίσουν ότι θέλουν. Απλά είναι περίεργο το ότι δεν είπε κατι το ΤΕΕ. Έχουν ήδη περάσει 2 μέρες από τη λήξη και σιωπή παρά μόνο κάποια περιφερειακά τμήματα είπαν κάτι. Ας βγει να πει ότι δε θεωρώ ως ΤΕΕ ότι πρέπει να δοθεί επιπλέον παράταση ή ας πει ότι ζητήσαμε επιπλέον παράταση και δεν έχουμε κάποια απάντηση από το υπουργείο. Πρέπει με κάποιον τρόπο να ενημερωθούν οι μηχανικοί.
  3. Πιστεύω πως η όποια ενημέρωση υπεύθυνα για το αν δοθεί παράταση ή όχι, μπορεί να δοθεί από το ΤΕΕ και μόνο από εκεί. Είτε να μας πει παιδιά δε δίνεται παράταση και προχωρούν οι διαδικασίες κτλ κτλ είτε να πει θα δοθεί παράταση. Μόνο το ΤΕΕ μπορεί να μας ενημερώσει.
  4. καλησπέρα. πάντως αν διάφορα περιφερειακά τμήματα ενημέρωσαν για παράταση στην υποβολή των δικαιολογητικών και όχι απλά για υποβολή αιτήματος από μέρους τους προς το υπουργείο μάλλον ήταν λάθος. εκτός και αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Πάντως το ΤΕΕ το κεντρικό παρατηρώ τηρεί στάση αναμονής (???) δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω. ΥΓ αυτό που θα συζητούνταν σήμερα στη βουλή σε άλλο νομοσχέδιο ως προσθήκη τσόντα η όποια παράταση γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω?
  5. Πάντως πάρει, δεν πάρει παράταση τα νεύρα μας έγιναν τσατάλια.... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μη το λένε ακόμη είτε από το υπουργείο κάποιος αρμόδιος (υφυπουργός, γενικός γραμματέας) είτε να μας ενημερώσει το ΤΕΕ για το τι πρόκειται να γίνει. Τόσο δύσκολο είναι ...... μάλλον.
  6. violator αυτό λέω και εγώ. Εάν είναι να μη δοθεί άλλη παράταση βγαίνεις 15 ημέρες νωρίτερα και ενημερώνεις ότι δε θα δοθεί άλλη παράταση οπότε φροντίστε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις (όχι ότι έχουν κάποια υποχρέωση να το κάνουν απλά από τη στιγμή που έχουν δοθεί τόσες παρατάσεις καλό είναι να ενημερώσουν ότι είναι η τελευταία για όσους έχουν εκκρεμότητες ). Εδώ είναι τελευταία ημέρα και ακόμη δε γνωρίζει κανείς τι θα γίνει παρά μόνο φήμες από τα περιφερειακά τμήματα και ούτε καν από το επίσημο κεντρικό ΤΕΕ. Μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε το ΤΕΕ να μας ενημερώσει εάν γνωρίζει κάτι.
  7. Οποτε ισως κατι παραπανω να γνωριζουν τα περιφερειακα τμηματα που γραφουν για παρατασεις.αλλα τοσο δυσκολο ειναι να βγει κατι επισημο κ να μας ενημερωνει για το τι θα γινει.ποτε θα το πουν αυριο ειναι η τελευταια μερα.
  8. Παρεμβάσεις από τα περιφερειακά τμήματα βλέπω έγιναν αρκετές. Ίσως θα έπρεπε και από ΤΕΕ να γίνει ή απλά να ενημερώσει τους μηχανικούς ότι δε θα δοθεί άλλη παράταση .
  9. Καλημέρα. Έχουμε κανένα νεότερο ή αλιεύσατε καμιά πληροφορία από το ίντερνετ ?
  10. Το ΤΕΕ - ΚΔΘ προς το παρον δεν εστειλε κατι, ουτε για τυχον παραταση ουτε καποια ενημερωση. Ειναι και κυριακη σημερα απο αυριο βλεπουμε.
  11. Απλά θεωρώ πως αν μπορεί να γίνει κάτι είναι μόνο από εκεί afroman. Υπομονή και θα δούμε σε λίγες μέρες τι θα γίνει.
  12. Πάντως είναι μεγάλη μου απορία γιατί ζητάνε παρατάσεις διάφορα περιφερειακά τμήματα του ΤΕΕ και το κεντρικό δεν έχει μέχρι στιγμής πει μια κουβέντα! είτε να βγει και να ζητήσει κάποια παράταση οπότε θα την αποδεχτεί το ΥΠΕΝ είτε να βγει και να πει ότι δε θα δοθεί άλλη παράταση ότι μπορεί ας ολοκληρώσει ο καθένας.
  13. Οποτε αν δεν αλλαξει κατι θεαματικα παραταση εκ νεου δυσκολα θα δοθει. Για αυτο το λογο και δεν εκανε αιτημα το κεντρικο ΤΕΕ, αλλιως οπως κ ολες τις προηγουμενες φορες κατι θα ειχε στειλει.
  14. kondylw@ έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες....ότι πιθανότερο είναι να ενημερωθούμε από κανένα δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τυχόν παράταση. Απλά θα μπορούσε το ΤΕΕ είτε να ζητήσει επίσημα και κεντρικά μια ολιγόμηνη παράταση είτε να ενημερώσει το σύνολο των μηχανικών για την επίσπευση υποβολής των δικαιολογητικών. Δε νομίζω το ΤΕΕ να μην ξέρει αν θα δοθεί ή δε θα δοθεί παράταση!
  15. Πάντως από τη στιγμή που το ΤΕΕ κεντρικό δεν έχει ζητήσει την οποιαδήποτε παράταση στην υποβολή των δικαιολογητικών και από τη στιγμή που έχει βγει το ΦΕΚ για τις διαδικασίες ελέγχου είναι πολύ δύσκολο να δοθεί κάποια παράταση. Οπότε όσοι μπορείτε καλύψτε τις όποιες τελευταίες εκκρεμότητες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.