Μετάβαση στο περιεχόμενο

regou21

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

regou21's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα δειξει.. Καπως ετσι την βλεπω τη δουλεια! Ελπιζω να πανε ολα ρολοι και να μην εχω θεματα!
  2. Μενω Νεα ερυθραια..το κτελ ξερω οτι περναει απο την νεα κηφισια οποτε 5 λεπτα θα κανω μεχρι να το παρω..νομιζω βολευει καλυτερα! Απλως εχω ακουσει οτι το τρενο στη χαλκιδα δεν σε αφηνει κοντα στα κτελ..καθως το τει ειναι στα ψαχνα ..επομενως θα πρεπει να παρω κτελ απο την χαλκιδα για να ειμαι σε 15-20 λεπτα στο τει.. ετσι νομιζω δηλαδη..ισως και να κανω λαθος!
  3. Το τρενο δεν βολευει καθολου..παρολο που το εχω διπλα μου στον αγ.στεφανο..αφηνει στη χαλκιδα και απο εκει για το τει θελει μπολικη ωριτσα μιας και δεν ειναι κοντα στα κτελ! Παντως για αρχη θα κανω και εγω οπως πολλοι την προσπαθεια να πηγαινοερχομαι και αν δω οτι δεν βγαινει σκεφτομαι και τα υπολοιπα! Ερωτηση: Εγω στο μακρινο μελλον σκεφτομαι να ασχοληθω με τις πιστοποιησεις μεσα σε μια μεγαλη εταιρια που κανει εργα..εχω καμια ελπιδα μεσω του τει?
  4. Ναι κατι εχω ακουσει σχετικα με τα κομματα και γιαυτο τον λογο θα τα αποφυγω μιας και δεν πολυ ασχολουμαι με τα πολιτικα! Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τον χρονο σου..Να σαι καλαα!
  5. Δεν εχω σκοπο να πηγαινω μονο στα εργαστηρια..φυσικα και θα παρακολουθω οσο το δυνατον περισσοτερο μπορω..απλως ενταξει και να χανω καποιο μαθημα δεν νομιζω οτι τρεχει και τιποτα...ειναι καμποσα χιλιομετρα τα ψαχνα και η τσεπη ρυχη θα ελεγα! Παρολαυτα τον πρωτο καιρο θα παρακολουθω τα παντα.. Επισης πολυ ωραιο και δυνατο το παραδειγμα που ανεφερες! Γνωριζει κανεις αν αυτοι οι φοιτητες που πηγαινοερχονται τι προγραμμα εχουν με την σχολη? και ειδικα το τμημα ηλεκτρολογων μηχανικων ποσα εργαστηρια εχει περιπου την εβδομαδα? η σχολη θεωρειται πως βγαινει ευκολα - δυσκολα?? Ευχαριστω και παλι!
  6. Για αρχη λεω να πηγαινοερχομαι..αν ομως ειναι να πηγαινω 4 φορες την εβδομαδα ,τα οικονομικα πανω κατω βγαινουν ιδια για να μεινω εκει..αλλα αυτο θα το δω απο τον τροπο λειτουργιας της σχολης! Σας ευχαριστω πολυ!
  7. Καλησπερα, ονομαζομαι Γιαννης και φετος εδωσα πανελληνιες με αποτελεσμα να περασω στο ΤΕΙ χαλκιδας ως ηλεκτρολογος μηχανικος. Μενω Αθηνα και δεν σκεφτομαι να παω να μεινω στην χαλκιδα παρα να πηγαινοερχομαι αν μπορω τον πρωτο καιρο και αν δω οτι δεν βολευει να μεινω..τι λετε ειναι εφικτο κατι τετοιο μιας και η σχολη απο οτι εχω ακουσει εχει αρκετα εργαστηρια.. Επισης θα ηθελα να μαθω αν και ειναι νωρις ακομα , τι θα ακολουθησει μετα την σχολη αν πρωτα ο θεος παρω το πτυχιο μου.. Τι δικαιωματα θα εχω? θα χρειαστει να κανω καποια μεταπτυχιακα η ακομα και να δωσω κατατακτηριες για πολυτεχνειο? Καθε απαντηση δεκτη! Σας ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.