Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Argyris1985

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

307 profile views
  • ntanos

Argyris1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οκ καταλαβαίνω Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο. Κάτι τελευταίο, θα συμβούλευες να απευθυνθώ σε πολιτικό μηχανικό ή δικηγόρο ;
  2. Τακτοποίηση εννοώντας...; Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορώ να κάνω για να ειναι οικοδομήσιμο το οικόπεδο μου Πχ να μου παραχωρήσει το εν λόγο κομμάτι μετά αμοιβής ;
  3. Σε αυτή την περίπτωση τι επιλογές έχω ώστε να μπορώ να οικοδομήσω; Να χαρακτηρίσουμε από κοινού την οδό αγροτική;
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Απ ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που η πρόσβαση γίνεται από δουλεία οδό και δεν επηρεάζει την έκδοση οικοδομικής άδειας. Σε αυτό το σημείο η άδεια δόμησης αναφέρεται στο "τυφλό" οικόπεδο ή και στα δύο? "Δουλείες που έχουν συσταθεί έως τη δημοσίευση του παρόντος νόμου δεν παρεμποδίζουν την έκδοση άδειας δόμησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις."
  5. Καλησπέρα σας, Έχω υπό την κατοχή μου ένα οικόπεδο, εντός οικισμού, το οποίο είναι "τυφλό" και έχει πρόσβαση από δουλεία οδό μέσο γειτονικού οικοπέδου. Η δουλεία υπάρχει ρητώς στο συμβόλαιο και των δυο οικοπέδων. Αυτό που θα ήθελα να να ρωτήσω είναι εάν το οικόπεδο μου μπορεί να χαρακτηριστεί οικοδομήσιμο με την ύπαρξη δουλείας οδού ή πρέπει να υπάρχει δημοτική/αγροτική/ιδιόκτητη δίοδος και ποιες είναι οι επιλογές μου σε αυτή την περίπτωση. Καταλαβαίνω ότι για εκτός οικισμού δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά παίρνω αντίθετες γνώμες από κάποιους που έχω απευθυνθεί για την δική μου περίπτωση. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.