Μετάβαση στο περιεχόμενο

Iokasti91

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

291 profile views
  • kikistal

  • GriGaS

Iokasti91's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι ειναι απελπιστικά αυτά που ζούμε. Ο,τι και να γίνει σημερα ή από αύριο σχετικά με τις όποιες παρατάσεις, χρειάζεται και από εμάς μια μεγαλύτερη κινητοποίηση όχι μονο λιγο πριν να λήξουν τα ντεντλάιν αλλά γενικά. Είναι εμπαιγμός κατ εμε αυτό που συμβαίνει με τις προθεσμίες των δικαιολογητικών των αυθαιρέτων και μια τεράστια πίεση να σηκώνουμε ατομικά, ως ιδιώτες μηχανικοί, στις πλάτες μας την κακοδιαχείριση και τα λάθη δεκαετιών και δεκαετιών. Και δεν το λέω μονο εγώ, από παντού ακουω την ιδια γνώμη, οτι αυτό το πράγμα με τις προθεσμιες ειναι απλά εκβιασμός και προσπάθεια να φανεί οτι υπάρχει και καλά ελεγχος και πειθαρχία. Δεν ειναι ομως έτσι τα πράγματα, αυτοί που νομοθετούν δεκα χρονια τώρα για τα αυθαιρετα και θετουν προθεσμιες και λοιπους περιορισμους μαλλον δεν εχουν δουλεψει ουτε μια ωρα στο ελευθερο επαγγελμα. Οι δηλωσεις που γινονται αποκλειστικά με αφορμη τις μεταβιβάσεις ακινητων για παραδειγμα, δε μπορει να εχουν προθεσμια που επιβαλλει κατα το δοκουν ενα υπουργειο, πρεπει να εχουν δυνατοτητα περαιωσης ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ οριστικοποιηθουν τα συμβολαια των δικαιοπραξιών. Μαλλον κανενας απο τους κυρίους υπευθυνους στο ΥΠΕΝ δεν εχει βρεθει να πρεπει να πηγαινοφερνει μπρος πισω βεβαιωσεις οριστικης υπαγωγης επειδη ο ταδε και ο δεινα συμβολαιογραφος θελει να γραφονται στη τεχνικη εκθεση συγκεκριμενες φρασεις και πεδία που διευκολυνουν αυτον και τη δικη του δουλεια. Πρεπει να υπαρξει οργανωμενη κινητοποιηση απο μεριας μας για την απαξιωση στην οποια εχει περιέλθει αυτο το επάγγελμα. Γνωμη μου. Καλή δυναμη σε ολους μας ευχομαι.
  2. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Συνάδελφοι καλημέρα, Πρέπει να εκδώσω e-άδεια μικρής κλίμακας για επισκευή επιχρισμάτων όψεως και θα χρησιμοποιηθεί σκαλωσιά. Για την αίτηση του ιδιοκτήτη ή διαχειριστή υπάρχει κάποιο υπόδειγμα συγκεκριμένο ή έχει μορφή απλής κενής αίτησης που τη συμπληρώνει ο ιδιοκτήτης αναλόγως (πλήρη στοιχειά ακίνητου κλπ)? Συγγνώμη αν απασχολώ το φόρουμ καταχρηστικά αλλά είμαι νέα μηχανικός και είναι η πρώτη φορά που καλούμαι σε κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ
  3. α, ναι σχετικά με τις εξωφρενικές εισφορές είμαι ενημερωμένη αλλά είπα να μην ανοίξω topic μέσα στο topic απλά είμαι λίγο αγχωμένη με την όλη γραφειοκρατια και ήθελα να εξακριβώσω τι "επιπτώσεις" θα έχω σε περιπτωση που δε προλάβω να δώσω άμεσα για την άδεια ευχαριστώ για τις ευχές περί σταδιοδρομίας. Καλή τύχη σε όλους μας
  4. Καλησπέρα Είμαι τελειόφοιτη και παρουσιάζω διπλωματική μεθαύριο (16/9). Επειδή το δίπλωμα θα βγει τη περίοδο Οκτωβρίου θα λεχω πρόβλημα με τις εξετασεις του ΤΕΕ? Ειδα οτι η προθεσμια καταθεσης δικαιολογητικών ειναι μεχρι τις 30/9 και η γραμματεια ζηταει (προφανως) να εχω παρουσιασει πρωτα για να εκδοσει αντιγραφο πτυχιου Ειναι κανεις που τα εχει περασει προσφατα και θυμαται να μου πει αν θα προλαβω? ή θα παω για την επομενη φουρνια του Φλεβαρη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.