Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

GTEAM

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GTEAM

  1. μήπως κάποιος συνάδερφος απο την Θεσσαλονίκη γνωρίζει τους όρους δόμησης στην περιοχή των Συκεών στο συνοικισμό Κολοκοτρώνη?
  2. συνάδερφοι το νέο Π.Δ (ΦΕΚ/289/ΑΑΠ/4-11-2011) για οικισμούς κάτω των 2000 κατοίκων ισχύει για τους οικισμούς με εγκεκριμένο σχέδιο (διανομές Υ.Γ) ή εφαρμόζουμε τους όρους δόμησης που καθορίστηκαν με απόφαση νομάρχη ? έχει εκδοθεί κάποια σχετική εγκύκλιος ?
  3. συνάδερφε μήπως μπορείς να περιγράψεις ακριβώς με λεπτομέρεια πώς κάνεις την μετατροπή και πώς δουλέυεις γενικά(με τις διανομές) γιατί με ενδιαφέρει ?
  4. γεια σας δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα και δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί ενα οικόπεδο που βρίσκεται εντος σχεδίου σε οικισμό <2000 κατοίκων αλλά δεν προέρχεται απο αγροτική αποκατάσταση έχει συνολικό εμβαδό 850 τ.μ ο πελάτης μου μου υπέδειξε τα 320 τ.μ τα οποία θέλει να αποκτήσει με χρησικτησία. επειδή όμως το παραπάνω τμήμα του οικοπέδου δεν έχει πρόσωπο σε δρόμο δεν είναι οικοδομήσιμο. μπορεί να γίνει η παραπάνω "κατάτμηση"¨? (ο οικισμός έχει εγκεκριμένο σχέδιο και στους πίνακες της διανομής φαίνεται οτι το συνολικό οικόπεδο αποτελείται απο μικροιδιοκτησίες).
  5. θεοχάρη μήπως μπορείς να εξηγήσεις πως υπολογίζεται το όριο αυτοποζημίωσης σε περιπτώσεις διαπλάτυνσης και συγκεκριμένα όταν δεν θέλουμε να υπολογισουμε τις αποζημιώσεις της υφιστάμενης οδού? γνωρίζω οτι όταν η υφιστάμενη οδος βρίσκεται μεσα στο ευρος κατάληψης της νέας οδού ισχύει α=λ/2-π/2. Όταν όμως δεν ισχύει αυτο πώς υπολογίζεται?
  6. Γιάννη αν μπορουσες να τις βρείς ή να στείλεις το σύνδεσμο θα με βοηθούσες ευχαριστώ.
  7. το αγροτεμάχιο έχει πρόσωπο επί της Ε.Ο μικρότερο απο 45μ αλλά το Π.Δ του 1985 αναφέρεται και στο βάθος (πρέπει να είναι <50μ). Αν το σχήμα του είναι τραπέζιο πώς ορίζεται το βάθος?
  8. αγροτεμάχιο σχήματος τραπεζίου 1300τ.μ συνορέυει δυτικά με εθνικη οδό ανατολικά με αγροτική οδό και βόρεια και νότια με άλλες ιδιοκτησίες. Το πρόσωπο επι της εθνικής οδού ειναι 32μ. και το τεμάχιο έχει δημιουργηθεί προ του 1960. Για να είναι οικοδομήσιμο το αγροτεμάχιο πρέπει η απόσταση του κτίσματος απο τον άξονα της Ε.Ο να είναι 45μ. Το ερώτημα ειναι πόση απόσταση πρέπει να έχει το κτίσμα απο το όριο της αγροτικής οδού? και τι διαστάσεις πρέπει να έχει το εγγράψιμο κτίσμα ? (πρέπει να είναι 5χ10μ????) Παρατήρηση: Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, DOOM.
  9. Δές το αρχείο με την διανομή που σου στέλνω. το οικόπεδο ειναι το 859 και ο δρόμος που σου λέω ειναι μεσα στο 852 ευχαριστώ το αρχείο ειναι το σαρωση
  10. υπάρχει ένα οικόπεδο το οποίο βρίσκεται εντός οικισμού κατω των 2000 κατοικων (οριοθετημένου) με διανομή Υ.Γ που συνορεύει με κοινοχρηστο. στην διανομή δεν φαίνεται πουθενα δρόμος γυρω απο το οικόπεδο ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει ενας χωματοδρομος που βρισκεται 5 μέτρα απο το πρόσωπο του οικοπέδου (δηλαδή οικόπεδο ---κοινόχρηστος χώρος --- υφιστάμενος δρόμος). ειναι άρτιο και οικοδομήσιμο το παραπάνω οικόπεδο απο την στιγμη που δεν έχει πρόσωπο σε δρόμο?
  11. σε συμβάολαιο αναφέρεται οτι το αγροτεμάχιο ειναι 7200 βασιλικά στρεμματα μήπως καποιος συνάδερφοσ γνωρίζει ποσα στρέμματα ειναι Παρακαλώ μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -->Προσωπικό Προφίλ-- >Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων και στο πεδίο επάγγελμα συμπληρώστε την ειδικότητά σας. avgoust
  12. μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ 'ολα τα τεύχη ΟΜΟΕ προσπάθησα απο την ιστοσελίδα http://www.ggde.gr αλλα δέν γίνεται
  13. ειμαι νεος τοπογραφος και θα ηθελα απο κάποιον συναδερφο να μου εξηγήσει ποια ειναι η διαδικασια η οποια ακολουθείται για την εκδοση οικοδομικης άδειας (τοπογραφικό). Εννοω σε ότι αφορα το διαδικαστικο μέρος (ΦΕΜ λογαριαμος ΕΤΕ κτλ) και οχι σχετικα με την συνταξη του τοπογραφικου διαγραμματος. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  14. μηπως κανεις συναδερφος γνωριζει γιατι το επιλυση δεν λειτουργει σωστα σε vista?
  15. τι ? σου εστειλα το ενα mail για να δεις το δικο μου **********************. EDIT:Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής.
  16. συναδερφοι ειμαι νεο μελος. Μηπως κανεις εχεις το προγραμματακι αυτο ? προσπαθησα να το κατεβασω απο τον gsofos αλλα δεν υπάρχει πλεον ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.