Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ant23

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

339 profile views

Ant23's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε έχεις κάποιο παράδειγμα από τα τεστ που αναφέρεις? Ευχαριστώ
  2. Παρακολουθώ τις απαντήσεις σας και δεν διαφωνώ σε κάτι, ούτε είπα οτι θέλω αρπαχτή ούτε ότι είναι εύκολα τα πράγματα. Σίγουρα όσο πιο λίγοι είναι ικανοί για κάτι τόσο πιο περιζήτητοι και καλοπληρωμένοι είναι. Είμαι τόσο απαισιόδοξος που μπορεί να τα βλέπω χειρότερα από τι είναι για να καταλάβετε , απλά για την Ελλάδα το ξέρω από τώρα ότι έχω φάει πακέτο είτε θέλω δουλειά για τα έξοδα μου έιτε για να εξελιχθώ. Οπότε κοιτάω για έξω και ρωτώ συναδέλφους με πτυχία από Ελλάδα πως ξεκίνησαν και ποιες χώρες μπόρει νέος μηχανικός να ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα (σε αγγλόφωνες δουλειές). Δε ψάχνω εύκολη λύση ούτε εύκολα λεφτά,ούτε να μου πει κάποιος κάνε αυτό και θα βρεις δουλειά, δύο τρία βασικά πράγματα θέλω να μάθω και να ακούσω πραγματικές ιστορίες από άτομα που βρέθηκαν στη κατάσταση που είμαι τώρα και προχώρησαν. Δλδ απόφοιτος με μεταπτυχιακό Ελληνικου ΑΕΙ χωρίς εμπειρία, χωρίς κονέ με γνώση αγγλικών μόνο. Η συζήτηση με βοήθησε να γίνω πιο συγκεκριμένος. Μέχρι στιγμής έχω συγκρατήσει το να μάθεις να προμοτάρεσαι καλά και αυτό που προωθείς να μην έχει μεγάλη προσφορά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  3. Ευχαριστώ καταρχήν όλους για τις απαντήσεις και για το χρόνο σας. Θέλω να δω μεγάλα έργα και να συμμετέχω, επίσης να αποκτήσω εμπειρία και να έχω δυνατότητες εξέλιξης σαν μηχανικός , πιο πολύ με νοιάζει να αποκτήσω εμπειρίες αλλά θα ήθελα αν μπορώ να κάνω έστω κάποια μικρή αποταμίευση.. Πιο πολύ σκέφτομαι την Αγγλία γιατί με τη γλώσσα είναι πιο εύκολα τα πράγματα και θεωρώ ότι δουλεύοντας λίγο καιρό εκεί μπορεί να σου ανοίξουν πόρτες για προς τα κάτω( εμιράτα κλπ) καθώς δεν πιστεύω ότι έχω την εμπειρία-εξειδίκευση σε κάτι συγκεκριμένο για να με πάρουν εκεί(εμιράτα).
  4. Καλησπέρα είμαι νέος πολιτικός μηχανικός 23 χρονών και θέλω να εργαστώ στο εξωτερικό για διάφορους λόγους ( ανεργία στην Ελλάδα, εμπειρία κλπ.). Επειδή σίγουρα χρειάζεται μια προετοιμασία θέλω αν γίνετε να μου λύσετε κάποιες απορίες και προβληματισμούς. 1. Έχω τελειώσει στην Ελλάδα και τώρα κάνω μεταπτυχιακό,το μεταπτυχιακό από Ελλάδα μετράει σαν plus για το εξωτερικό ή δε το λαμβάνουν τόσο υπόψιν τους και προτιμούν την εμπειρία. Από συζητήσεις αντιλήφθηκα ότι οι περισσότεροι που εργάζονται στο εξωτερικό πήραν πτυχίο ή μεταπτυχιακό έξω. Μπορεί κάποιος που τέλειωσε Ελλάδα να με ενημερώσει πως το χειρίστηκε και τη βήματα έκανε? 2. Δε με ενδιαφέρει η χώρα που θα βρω δουλειά αλλά προτιμώ Αγγλία. Όσον αφορά την ξένη γλώσσα χρειάζεται κάποια πιστοποίηση, γνωρίζω μόνο αγγλικά και τώρα προετοιμάζομαι για να δώσω το IELTS academic, όσοι έχετε πάει έξω έχοντας τελειώσει Ελλάδα με τη γλώσσα πως το διαχειριστήκατε, οι εταιρίες ζητάν κάποιο έγγραφο-πτυχίο κλπ? 3. Εκτός από Αγγλία που αλλού είναι καλά για να ξεκινήσει κάποιος Πολιτικός Μηχανικός μόνο με γνώση Αγγλικής γλώσσας? 4. Κάποια συμβουλή για να φτιάξω ένα πλάνο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.