Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eletreng78

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Eletreng78's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χαμενος στο νεο φορολογικο- ασφαλιστικο θα ηθελα να ρωτησω αν ενας μηχανικος ελευθερος επαγγελματιας δημιουργησει και μια ετερορρυθμη εταιρεια με αντικειμενο την κατασκευη τεχνικου εργου, θα πληρωνει εισφορες μονο στο εταα; Το ποσο των εισφορων θα υπολογιζεται με βαση το συνολικο του κερδος απο την ατομικη και την εε;
  2. Γεια σας κι απο εμένα. Ήθελα να ρωτήσω για αναβάθμιση απο ΜΕΚ Γ σε ΜΕΚ Δ. Το ΜΕΚ Γ το έβγαλα Ιούνιο του 2014 χρησιμοποιώντας την εμπειρία μέχρι και το 2013. Τώρα για το Δ θα μετρήσει η εμπειρία απο 1/1/2014 ή από Ιούλιο του 2014; Επίσης για το Δ πόση εμπειρία χρειάζεται ανα κατηγορία; Ευχαριστώ.
  3. Μολις μιλησα με Εθνικη και μου ειπαν οτι το Τσμεδε τους ενημερωσε πως στο αρχειο με τους κωδικους ειδοποιητηριων υπαρχουν λαθη και να επικοινωνησουμε αυριο με το ταμειο για ενημερωση.. Λογικα θα βγαλουν ανακοινωση..
  4. Και μενα το ιδιο προβλημα. Αν κανουμε καταθεση ηλεκτρονικα πριν τις 00.00 στο λογαριασμο ετε που υπαρχειπανω στο ειδοποιητηριο και σαν αιτιολογια βαλουμε τα στοιχεια μας ;; Τι λετε; Αλλιως χανουμε τη νεα κατηγορια...
  5. Καλημέρα και απο εμένα. Μια ερώτηση... Αν δεν πληρώσουμε σήμερα χάνουμε και την χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία ή απλα μπαινουν προσαυξήσεις;; Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.