Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Distefano

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Distefano

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, θα ήθελα την άποψη σας για τα λογισμικά που κυκλοφορούν. Θεωρείτε ότι υπερτερεί κάποιο μεταξύ ElectricalDesign της TiSoft, την κάθετη εφαρμογή της 4Μ και το SEE Electrical; Για Υ.Δ.Ε, το PanelCAD σας έχει βοηθήσει στη χρήση; Για φωτοβολταϊκά (Net-metering) ποιο θεωρείτε κατάλληλο;
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, θα ήθελα την βοήθεια σας στην συμπλήρωση ενιαίας ΥΔΕ για κατοικία με φωτοβολταϊκό στην στέγη ώστε να κατατεθεί αίτηση ενεργοποίησης (Net Metering) στον ΔΕΔΔΗΕ.Τι επιπλέον στοιχεία χρειάζεται να αναφέρουμε για το φωτοβολταϊκό σύστημα και σε ποια σημεία της έκθεσης; Εφόσον ο αντιστροφέας δεν έχει συνδεθεί στο δίκτυο περιοριζόμαστε στον εποπτικό έλεγχο με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ ή ΚΕΗΕ όπως την υπόλοιπη εγκατάσταση; Αν κάποιος μπορεί να ανεβάσει ένα παράδειγμα συμπληρωμένης ΥΔΕ με ΦΒ θα βοηθούσε αρκετά! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.