Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikoskontos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    music,basketball,internet
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. θα σε ενδιεθερε να δημιουργησεις μια 2-προσωπη ΙΚΕ.Ξαχνω κι εγω δευτερο συναδελφο (η και 3ο) να μποραζουμε κοστη και να αποφευγουμε ασφαλιστικες εισφορες.Θα σε ενδιεφερε?Δεν νομιζω να ειναι τοσο ψηλα τα λογιστικα.Δεν εχουμε και τοσες κινησεις πια.
  2. Δεν εχουν γινει εργασιες?Οριζεις νεο Μηχανικο-εμμεσα παραιτεις τον παλαιο,με δηλωσεις αναθεσης-αναληψης(επικυρωσε τα και σε ΚΕΠ και τα δικα σου και του νεου μηχανικου).Φωτογραφιες των νεων επιβλεποντων,μια τεχνικη εκθεση οτι δεν εχουν τελεστει εργασιες των νεων επιβλεποντων,τοπογραφικο διαγραμμα,αιτηση,αυτα.Το εκανα για πελατη μου πριν 4 μερες και αλλαξα τον επιβλεποντα.Ειναι απλα.Πολυ απλα.Αλιμονο αν καποιος ιδιοκτητης δεν θα μπορουσε να αλλαζει κατα το δοκουν τον επιβλεποντα. Να ειχαν γινει εργασιες το καταλαβαινω.Πρεπει και να πληρωθουν(αν ειχαν γινει) και να τις βεβαιωνε καπιοος(ελεκτης δομησης)-αν ηταν τοσο δυσπιστη η υπ.δομ. Καντε αιτηση.Αν αρνηθουν εκ νεου αιτηση με κοινοποιηση και στο συνηγορο του πολιτη & στους ελεχκτες δημοσιας διοικησης και αν θελουν,ας μην απαντησουν.
  3. συναδελφοι συγνωμη που ξαναρωταω,αλλα εχει αποσταλει σε κανεναν σας ειδοποιηση απο το υπεκα σχετικα με την επιλεξιμοτητα η οχι της αιτησης και τις εξετασεις ελεκτων δομησης?
  4. συναδελφοι συγνωμη,εχει αποσταλει σε κανεναν απαντητικο e-mail σε οσους απο εσας υποβαλατε δηλωση για επιθεωρητες δομησης?ενημερωθηκατε επισημα για τις εξετασεις?
  5. δυνατοτητα εξαγωγης πινακακι χ,y για το τοπογραφικο διαγραμμα της πολεοδομιας εχει?το ρωταω αυτο γιατι ναι μεν ειναι αρχιτεκτονικο προγραμμα,αλλα δεν ξερω αν εχει στοιχειωδεις δυνατοτητες τοπογραφικων και εξηγουμαι:εισαγωγη απολυτων συντεταγμενων,εισαγωγη σχετικων πολικων συντεταγμενων(απο ταχυμετρο,αποσταση & γωνια),πινακακι συντεταγμενων και εμβαδομετρηση επιφανειας.γνωριζει κανεις?
  6. ναι....την εχω δει και με "ψηνει" ιδιαιτερα. βασικα βρηκα και αυτο σημερα που ξαναμπηκα στο site: http://www2.ace-hellas.gr/ace/ads/pdf/ARCHline_2012_dorean_3mini_xrisi.pdf θα το τιμησω.
  7. επειδη ειχα συνηθισει στη λογικη του παλαιου autocad και του intelicad/idea θελω κατι κοντα σε αυτο,πιο ευπαρουσιαστο,με περισσοτερες δυνατοτητες,ευχρηστο. ομολογω οτι η υπερβολικη παραμετροποιηση και το δυστροπο αρχικο σεταρισμα(project manager) του autocad architecture με απετρεψαν να ασχοληθω με αυτο.
  8. Kαλησπερα σας.Θα ηθελα για οσους ειναι χρηστες η" κατοχοι του archline xp εκδοση 2010,2011 τις εντυπωσεις τους σχετικα με το προγραμμα. Να σας αναφερω πως ενδιαφερομαι κυριως για σχεδια πολεοδομιας ,διαγραμμα καλυψης,στοιχειωδη τοπογραφικα (καθοτι πολ.μηχανικος) και μια ευπρεπη εποπτικη παρουσιαση για τους πελατες. Παλαιοτερα ειχα δουλεψει autocad,autofine kαι idea της 4Μ. Σκεφτομαι ομως να μεταπηδησω σε αλλο προγραμμα το οποιο θα με καλυπτει πιο πολυ. Θα ηθελα να ακουσω αποψεις απο συναδελφους που το εχουν δουλεψει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.