Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

GeorgeΓιωργος

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

GeorgeΓιωργος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα! Θα ήθελα να πάρω τις απόψεις από συναδέλφους που είναι γνώστες του αντικειμένου, σχετικά με την απάντηση στην ερώτηση που μου τέθηκε από πελάτη μου. Του ζητήθηκε να αναλάβει ως υπεργολάβος, με δικά του φορτηγά και προσωπικό, τη μεταφορά "μη επικινδύνων στερεών αποβλήτων" από τη Βοιωτία (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας), στον Πειραία (Περιφέρεια Αττικής) ωστε να γίνει διασυνοριακή μεταφορά τους με πλοίο στο Αμβούργο της Γερμανίας. Ομως ο πελάτης μου έχει μόνο "Αδεια μεταφοράς μη επικινδύνων στερεών αποβλήτων" από την Περιφέρεια Αττικής. Μπορεί να παραλάβει και να μεταφέρει τα μη επικίνδυνα απόβλητα αυτά, δίχως να διαθέτει ο ίδιος Αδεια από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας? Συνάδελφος μου είπε οτι αν βρει μια άλλη εταιρεία που να διαθέτει Αδεια στην Στερεά Ελλάδα, θα μπορεί να κάνει χρήση αυτής, ως υπεργολάβος. Αληθεύει αυτό? Υπάρχει κάποιος άλλος νόμιμος τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό? Ξέρω οτι για τα "επικίνδυνα" απόβλητα αυτό δεν μπορεί να γίνει, αλλά ο συνάδελφος μου είπε ότι για τα "μη επικίνδυνα" γίνεται, δίχως όμως να μπορεί να μου αναφέρει τη σχετική νομοθεσία ή εγκύκλιο που το επιτρέπει ή το νομιμοποιεί. Θα παρακαλούσα θερμά για τις απόψεις σας, γιατί θα ήθελα να είναι η μεταφορά με τα οχήματα και το προσωπικό του πελάτη μου, να είναι νόμιμη.
  2. Θα ήθελα να πάρω τις απόψεις από συναδέλφους που είναι γνώστες του αντικειμένου, σχετικά με την απάντηση στην ερώτηση που μου τέθηκε από πελάτη μου. Του ζητήθηκε να αναλάβει ως υπεργολάβος, με δικά του φορτηγά και προσωπικό, τη μεταφορά "μη επικινδύνων στερεών αποβλήτων" από τη Βοιωτία (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας), στον Πειραία (Περιφέρεια Αττικής) ωστε να γίνει διασυνοριακή μεταφορά τους με πλοίο στο Αμβούργο της Γερμανίας. Ομως ο πελάτης μου έχει μόνο "Αδεια μεταφοράς μη επικινδύνων στερεών αποβλήτων" από την Περιφέρεια Αττικής. Μπορεί να παραλάβει και να μεταφέρει τα μη επικίνδυνα απόβλητα αυτά, δίχως να διαθέτει ο ίδιος Αδεια από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας? Συνάδελφος μου είπε οτι αν βρει μια άλλη εταιρεία που να διαθέτει Αδεια στην Στερεά Ελλάδα, θα μπορεί να κάνει χρήση αυτής, ως υπεργολάβος. Αληθεύει αυτό? Υπάρχει κάποιος άλλος νόμιμος τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό? Ξέρω οτι για τα "επικίνδυνα" απόβλητα αυτό δεν μπορεί να γίνει, αλλά ο συνάδελφος μου είπε ότι για τα "μη επικίνδυνα" γίνεται, δίχως όμως να μπορεί να μου αναφέρει τη σχετική νομοθεσία ή εγκύκλιο που το επιτρέπει ή το νομιμοποιεί. Θα παρακαλούσα θερμά για τις απόψεις σας, γιατί θα ήθελα να είναι η μεταφορά με τα οχήματα και το προσωπικό του πελάτη μου, να είναι νόμιμη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.