Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Kefaleas Stavros

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

340 profile views
  1. Φίλε μου δεν θυμάμαι πως την είπε την δεύτερη τρύπα. Είναι μια τρύπα από την οποία προφανώς έσταζε όταν ανέβαζε πολύ πίεση. Δεν είμαι μηχανικός, προγραμματιστής είμαι. Λογικά το 99% των επαγγελματιών που μπαίνει εδώ μέσα θα καταλάβει.
  2. Ηρθε ο κλασικός τεχνικός και άδειασε πάλι το ΔΔ. Επίσης μου είπε αν ξαναστάξει από την άλλη τρύπα να τον καλέσω να αλλάξει κάποια βαλβίδα ή κάτι τέτοιο. Ο προηγούμενος τεχνικός που μου είχε αλλάξει τον διακόπτη που δίνει νερό στο σύστημα εντωμεταξύ μου είχε πει ότι δεν πειράζει να τρέχει νερό από την δεύτερη τρύπα! Μου πήρε και 25 ευρώ αυτήν τη φορά αντί για 15 ευρώ ο τυπάς για την ίδια 5λεπτη δουλειά (είχε και 2ο άτομο αυτή τη φορά μαζί). 80% αύξηση τιμής μέσα σε έναν χρόνο!
  3. Καλησπέρα. Εχω έναν ατομικό λέβητα φυσικού αερίου Baxi(3ος χρόνος λειτουργίας). Φέτος άρχισε να μου κάνει κάτι διακοπές στη λειτουργία επειδή έφτανε η πίεση στα 3 bar. Ψάχνω και εγώ στο internet για πληροφορία και μου λένε κάποιοι για ΔΔ(δοχείο διαστολής). Καλώ και εγώ πριν κανένα μήνα τον τεχνικό, και το αδειάζει με ένα μηχάνημα και όλα καλά. Ελα όμως που τώρα μετά από ένα μήνα σχεδόν άρχισε πάλι τα ίδια. Μπορεί να ξαναπήρε αέρα το ΔΔ λόγω της αλλαγής των σωλήνων της ύδρευσης που γίνονται στη γειτονιά; Ευχαριστώ.
  4. Ο λόγος είναι η προηγούμενη καμπίνα μιας και είναι 4 στην σειρά.Οκ την 1η άνοδο την καταλαβαίνω απολύτως ως μόνο τρόπο να ξεπεραστεί το εμπόδιο της προηγούμενης καμπίνας αλλά μετά πάει πάλι προς τα κάτω(κάνει ένα πι δηλαδή).Σα να βαριόταν ο τεχνίτης να βάλει σκάλα ένα πράγμα και να συνεχίσει ευθεία.Οπως μου έχει πει και ο ίδιος ο μηχανικός και είναι και αποτέλεσμα λογικής σκέψης το αέριο ανεβαίνει πάντα προς τα πάνω.Δεν είναι νερό.
  5. Εννοώ στο κομμάτι που είναι στον ακάλυπτο και πάει μέχρι το σημείο που θα αρχίσει να ανεβαίνει προς τον 3ο όροφο που είμαι εγώ. Είμαι η μοναδική εγκατάσταση από όλες της πολυκατοικίας που σε αυτό το τμήμα υπάρχει κομμάτι που κατευθύνει το αέριο προς τα κάτω.
  6. Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο μηχανικός που γελούσε πουλάει ο ίδιος τους λέβητες ενώ αυτός που του πήγα την κάτοψη του διαμερίσματος (από τον συμβολαιογράφο, η πολεοδομία θέλει τουλάχιστον μια εβδομάδα) έχει αφεντικό αυτόν που τους πουλάει. Και μια άλλη ερώτηση για να μην ανοίγω άλλο topic. Επιτρέπεται η αδικαιολόγητη κατεύθυνση του σωλήνα φυσικού αερίου προς τα κάτω;
  7. Εγώ πιο πολύ θέλω να μάθω γιατί είμαι ο μόνος από τους πολλούς που ρώτησα που του ζητείται αυτό το πράγμα. Σήμερα το πρωί μου έφερε αυτός ο μηχανικός που γέλαγε τα σχέδια που είχε κάνει ο ίδιος και που περνάνε κανονικότατα στην εταιρία.
  8. Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητη η προσκόμιση από εμένα στο μηχανικό της κάτοψης διαμερίσματος και της κάτοψης πυλωτής (ακάλυπτου) που μου ζήτησε για να προωθήσει τον φάκελο στην Θεσσαλική εταιρία φυσικού αερίου (είμαι Λάρισα). Με άλλον μηχανικό που μίλησα έβαλε τα γέλια και είπε ότι έφτιαξε μόνος του ένα σχεδιάγραμμα. Σε όσους ρώτησα στην πολυκατοικία , δε μου είπε κανείς να του ζητήθηκε τέτοιο πράγμα. Με το αφεντικό του μηχανικού που μίλησα μου είπε ότι αν το κάνει με το χέρι κινδυνεύει ο φάκελος να μην περάσει. Τι ισχύει τελικά; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.