Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

karpanik

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by karpanik

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα. Πρόκειται για διατηρητέο κτίριο στον Πειραιά, στο οποίο κατόπιν αλληλογραφίας με το Τμήμα Επικινδύνων κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση μεταλλικής σκάφης περιμετρικά του κτιρίου με σκαλωσιά, η οποία θα παρέχει ελεύθερη πρόσβαση περιμετρικά του ισογείου. Έχω ήδη την έγκριση ΣΑ και Εφορείας Νεωτέρων. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων μου ζηταέι κατασκευαστική λεπτομέρεια της στήριξης της σκαλωσιάς στο εσωτερικό του κτιρίου. Έχει ασχοληθεί κάποιος συνάδελφος με κάτι αντίστοιχο?
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω οικόπεδο εντός σχεδίου άρτιο κατά κανόνα εντός του οποίου θα ανεγερθεί 5 όροφη επί pilotis. Ο ιδιοκτήτης για τους δικούς του λόγους δε θέλει να κάνει υπόγειο. Το κτίσμα θα αποτελείται από 11 γκαρσονιέρες άρα απαιτούνται 11θέσεις στάθμευσης. Στην ισόγεια στάθμη τοποθετώ 5θέσεις. Τις υπόλοιπες υπάρχει η δυνατότητα εξαγοράς?Σε μία πρώτη επικοινωνία με την αντίστοιχη ΥΔΟΜ μου ζητείται η αναγκαστική κατασκευη υπογείου.
  3. Συνάδελφοι καλημερα σας. Παρακαλώ πολύ μία ερώτηση. Εχω μια οικοδομη με 8 διαμερισματα, στην οποία έχει συσταθεί σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας θέκω να τακτοποιησω τους Η/Υ. Τα 5 διαμερισματα τα έχει ο οικοπεδούχος και τα υπόλοιπα 3, 3 ανεξάρτητοι ιδιοκτήτες. Θα πρέπει να κάνω 8 δηλώσεις ή 4?Δηλαδή μία για τον ιδιοκτήτη με τα 5 διαμερίσματα και 3 για τους υπολοίπους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.