Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

lefteris.vr

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

lefteris.vr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ερώτηση που νομίζω οτι είναι εντός του θέματος. Τακτοποιημένο κτήριο προ του 1975 και θελει να βγάλει αδεια πισίνας, γνωρίζει κάποιος την διαδικασία?
  2. Καλησπέρα Συνάδελφοι Σε Νέα οικοδομική άδεια ο πελατης θέλει να αποπερατωθεί μόνο το ισόγειο και το υπόγειο για να δουλέψει ως κατάστημα. Ποια διαδικασία ακολουθείτε και σε ποιόν νόμο θα βρω αυτή τη διαδικασία.
  3. Καλησπέρα Συνάδελφοι Σε Νέα οικοδομική άδεια ο πελατης θέλει να αποπερατωθεί μόνο το ισόγειο και το υπόγειο για να δουλέψει ως κατάστημα. Ποια διαδικασία ακολουθείτε και σε ποιόν νόμο θα βρω αυτή τη διαδικασία.
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι. Εχω μια απορία και ψαχνω κάποιον έμπειρο να μου την λύσει. Πελάτης θέλει να εκμεταλλευτεί το οικόπεδο του εντός ΒΙΟΠΑ . Μπορεί να βγάλει άδεια για αποθήκη π.χ και ανάλογα τον ενοικιαστή να γίνει αλλαγή χρήσης αργότερα?
  5. Ναι σε αυτα συμφωνω! Πρεπει να ξερεις τι θα κανεις πολυ πριν τελειωσει το εργο. Στο θεμα ανταγωνισμου το βλεπω στην εταιρεια που ειμαι, γιατι θα παρουν 15 μηχανικους απο τις γυρω χωρες και 2-3 Ελληνες!
  6. Δεν είναι και τόσο τραγικά οσο τα λες!Βέβαια εξαρτάται και απο τον άνθρωπο!Μια χαρα παρέες μπορείς να κανεις να βγαινεις ακομα και τις καθημερινές το απόγευμα και τις παρασκευές να κάνεις την βόλτα σου στο κέντρο του Ριαντ που ειναι ομορφα.Τωρα τι να σου πω ίσως ήσουν και πολλά χρόνια και τα βαρεθηκες ολα!Αλλα δεν νομίζω οτι υπάρχει τέτοια επιλογή που να μπορείς να βάλεις στην άκρη λεφτά όπως εδώ! Τώρα μπορεί να τα βλέπω και εγώ έτσι γιατί είμαι λίγο καιρό!
  7. Οχι δεν είμαι στο μετρό! Τα λεφτά είναι εντάξει γιατί δεν μπορείς να φας εδώ πολλά λεφτά! Εκτος και αν ψωνίζεις συνεχεία κατζετακια και ρούχα!Στα παρέχουν ολα και ετσι τα έξοδα σου είναι μηδενικά!
  8. Καλησπέρα κύριοι! Χάζευα το ποστ και είπα να ξαναγράψω μιας και είμαι εδώ πια στην Σ.Α! Πάλι καλα για εμένα ειμαι στο ΡΙΑΝΤ και το έργο ειναι μεσα στην πολη! Η ζωη δεν ειναι τοσο χάλια γιατι θα βρεις Ελληνες πολλούς να κανεις παρεα και να κανεις τις βολτες τις παρασκευές σου που δεν δουλεύεις(αναλογα τι πιεση εχει το προτζεκτ) ...Στα λεφτά ηταν οπως τα συμφωνήσαμε και κατι παραπανω! Η αληθεια ειναι οτι εχουν ζορισει πολυ και εδω τα πραγματα στο τομεα μας και δεν παιζουν πλεον τα πολλα λεφτα που επαιζαν, και επισης πολλες εταιρεις εχουν αρχισει και στελνουν κοσμο πισω στα σπιτια τους. Οτι θέλετε ρωτήστε να απαντησω και να βοηθήσω και εγω οπως με βοηθησαν και οι προηγούμενοι συναδελφοι!
  9. Ηρακλαρα εισαι και το χιουμορ ειναι αυτονοητο!!Απλα εκανα εδω μια ερωτηση μηπως εχει βρεθει καποιος στην ιδια θεση για να ξερω τον χρονο που θελει ολο αυτο!
  10. Nαι το διαβατηριο ηταν το τελευταιο εγγραφο και το εστειλα πριν 20 μερες,
  11. Τα εχω στειλει ολα απο την αρχη,και πριν 15 μερες εστειλα και το διαβατηριο.Mιλησα με ενα μανατζερ.
  12. Εγινε συζητηση και μου ειπε οτι θα μου ερθει ενα μεηλ να στειλω τα χαρτια μου.τα εστειλα ολα εβγαλα και διαβατηριο και το εστειλα..απλα ειπα να κανω μια ερωτηση για να μην τους πριζω,καθως και σε ολα τα μεηλ εστελνα να μου στειλουν πισω ενα μεηλ οτι εχουν λαβει τα εγγραφα μου,αλλα τιποτα.
  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ,ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παρακαλώ μην γράφετε με Κεφαλαία. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Ευχαριστώ, Γιάννης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.