Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Hristos.S

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

319 profile views

Hristos.S's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. η κόκκινη γραμμή ακολουθεί τη ρωγμή. αυτό το σανιδάκι πιθανόν να έκανε τη ζημιά. Από επικάλυψη είχε τα πλαστικά σπιράλ και από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά μέσα στο καλούπι τα σίδερα με τους αποστάτες, εξάλλου έχω δέσει αρκετά σιδερα στη συγκεκριμένη οικοδομή, έχω βάλει αρκετά σπιράλ για απόστάτες και τα έιχα ελέγξει διεξοδικά. Ο σιδερας μονοπώλειο εδώ. Πιστεύετε είναι επικίνδυνο; Θα παρακαλέσω τον μηχανικό να έρθει να το δει. Κάντε μεγέθυνση στην φωτογραφία
  2. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις θα ανεβάσω κι άλλες.
  3. Καλημέρα σας, σε διώροφη οικοδομή που βρίσκεται υπό κατασκευή παρατήρησα τις ρωγμές που υπάρχουν στη δοκό μήκους 6 μέτρων, ύψους 0,4μ και πάχους 0,25μ στη μέση της περίπου. Στηρίζεται ανάμεσα σε δύο υποστυλώματα 0,25 χ 0.7μ και συγκρατεί πλάκα πάχους 0,2μ. Από πάνω θα τοποθετηθεί κεραμοσκεπή. Ο μηχανικός είπε ότι δεν έχει ανάγκη. Εάν σας είναι εύκολο πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.