Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

papasfikas

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by papasfikas

  1. Καλησπέρα Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με μια εργασία, πάνω στο θέμα που έχω αναφέρει στον τίτλο, διότι έχω κολλήσει σε ένα θέμα. Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο μπορώ να υπολογίσω τον ογκομετρικό βαθμό απόδοσης ( volumetric efficiency) ενός πετρελαιοκινητήρα και ποια στοιχεία του αυτοκινήτου θα χρειαστώ? Ευχαριστώ
  3. φιλε Bill22 το εριστικος δεν καταλαβαινω που κολλαει. Για να ανεβασα τα θεματα στο forum κατι σημαινει,αλλιως θα μπορουσα να κατσω να τα λυσω μονος μου. Ετσι,εαν δεν μπορεις να με βοηθησεις, μην με προσβαλλεις τουλαχιστον! Ευχαριστω!
  4. οκ,ευχαριστω πολυ για το 2ο θεμα... εαν μπορεσει καποιος να λυσει το 1ο,θα περιμενω... ευχαριστω!
  5. antloukidis ευχαριστω για την βοηθεια σου αλλα μπορεις να επισυναψεις με καποια εικονα ή καποιο link το τροπο που ελυσες το 2ο θεμα ωστε να μπορω να δω τι πραξεις εχεις κανει? και νομιζω το 2.2 δεν υπαρχει στις απαντησεις σου!!!! ευχαριστω! και οσον αφορα το 1ο θεμα, υπαρχει καποιος που μπορει να το λυσει? ευχαριστω!
  6. Καλησπερα σε ολους.Υπαρχει η δυνατοτητα να μπορεσει καποιος να λυσει αυτα τα 2 θεματα που επισυνάπτω σε link πιο κατω? Ευχαριστω! Θεματα----> http://postimg.org/image/vmzkwuckj/
  7. καλησπερα και χρονια πολλα! αναρτω αυτο το θεμα με θεμα "υπολογισμος ψυκτικων φορτιων". θελω να υπολογισω τα ψυκτικα φορτια ενος δωματιου,εχοντας τους πινακες για τοιχους,παραθυρα,πορτες κτλ,αλλα θελω να μαθω ποιος ειναι ο τυπος...οποιος μπορει να βοηθησει,θα περιμενω! ευχαριστω,ευτυχισμενο το νεο ετος 2016!!!!
  8. Λοιπον,πρωτα απο ολα ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Δεν μπορεσα να βρω ακρη,απλα μπορεσα να βρω καποια παραπανω στοιχεια που θα με βοηθησουν.Αυτα ειναι: μηκος L=10m παροχη: 0-0,1 m3/sec εσωτερικη διαμετρος: D=10,2mm, Το ρευστο που κυκλοφορει μεσα στον σωληνα ειναι ψυκτικο υγρο R134a και ο σωληνας ειναι χαλκοσωληνας Type K με εσωτερικη διαμετρο 10,2mm. Οποιος μπορει να βοηθησει περισσοτερο θα περιμενω.... Ευχαριστω!
  9. Καλησπερα.θελω να ρωτησω πως λυνεται το παρακατω ερωτημα: Ποση θα ειναι η πτωση πιεσης για παροχη 0 εως 0,1 m3/sec οταν το μηκος του σωληνα ειναι L=10m? Ευχαριστω!
  10. χαχαχαχα ο φρόϋντ σιγουρα,τωρα για μενα δεν ξερω...
  11. Φιλε Amhxane ειμαι φοιτητης και προσπαθω να καταλαβω το τροπο λυσης που μου δινεις.... Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως βρισκεις αυτο => 0.03s per rev και αυτο => 0.06s per revolution Ευχαριστω!
  12. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Το συγκεκριμενο παραδειγμα αν καταλαβα καλα ειναι για 1000 rpm,σωστα? Ευχαριστω
  13. Καλησπέρα σε όλους.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην εξής άσκηση στο μάθημα Μηχανές Εσωτερικής Καύσης: Σε ποσες μοιρες περιστροφης του στροφαλου αντιστοιχουν τα 2,5 mili sec διαρκειας εναυσης του αναφλευκτηρα,οταν ο κινητηρας γυριζει με 1000 rpm και 2000 rpm. Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς βρίσκουμε την ειδική ενθαλπία,τον ειδικό όγκο και την σχετική υγρασία πάνω σε έναν Ψυχομετρικό Χάρτη? Επίσης,θα ήθελα να μου πεί την διαδικασία που γίνεται για κάθε ένα απο αυτά,δηλαδή πώς τραβάμε τις γραμμές. π.χ για TDB=17,5 οC και TWB=12 oC. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.