Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

tman21

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Οικονομίας & Διοίκησης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

439 profile views

tman21's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, τελευταία μου έχει μπει το μικρόβιο να μάθω solidworks. Δεν μου χρειάζεται κάπου στην δουλειά μου, απλά για την κάψα μου θα ήθελα να βελτιώσω τις γνώσεις μου πάνω στο σχέδιο. Έννοείται έχω δει πολλά βιντεάκια κυρίως για το weldements όπου με ενδιαφέρει περισσότερο, μήπως και ξεκινήσω να αποτυπώνω σε σχέδια κάποιες μικρές κατασκευές που κάνουμε στο εργοστάσιο που δουλεύω (μεταλλικούς κάδους, χοάνες κανα παταράκι κλπ). Έχω ήδη ξεκινήσει και φτιάχνω κάποια που έχουν κάνει στο μηχανουργείο μας αλλά θέλω να πάω σε πιο advanced πράγματα. Τι έχετε να προτείνετε? Είτε ελληνικά είτε αγγλικά, είτε ακόμα και κάποιο βιβλίο που να βοηθάει.
  2. Λογικά κάτι τέτοιο θα γίνεται, γτ η άδεια κατασκευής γράφει οτι συνορεύει με επαρχιακό δρόμο, το ίδιο και η παλιά που είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του χωραφιού. Τέσπα θα το κοιτάξουμε, σε ευχαριστώ πολύ!
  3. Σε αυτό το λινκ βγάζει και τον δρόμο και ένα μέρος της αυλής στα όρια απαλλοτρίωσης της γραμμής. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση? Πρέπει να γκρεμιστεί η μάντρα?
  4. Είναι κάπως έτσι αυτή την στιγμή. (μην γελάσετε για το σχέδιο). Η άδεια για το σπίτι γράφει οτι συνορεύει με τον δρόμο.
  5. Έχω μια απορία ρε παιδιά. Δεν αφορά επαγγελματικής φύσης, αλλά μου γεννήθηκε μετά απο μια κουβέντα που είχα. Μπροστά σε σπίτι υπάρχει επαρχιακή οδός και ακριβως μπροστά η παλιά γραμμή τρένου. Στα πόσα μέτρα απο την γραμμή είναι ιδιοκτησία του οσε και αν μπορείς να φτιάξεις μάντρα. Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ που τα αναφέρει?
  6. Στην προηγούμενη εργασία, ήμουν δηλωμένος με ειδικότητα ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. Στο διάστημα της εργασίας μου, έγινε αναγνώριση της σχολής μας απο το ΤΕΕ και έχω 1+ χρόνο που έχω εγγραφεί. Πρόσφατα άλλαξα δουλειά και στην νέας εταιρεία, στην σύμβαση με έχουν δηλωμένο στην κατηγορία ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 223300. Η ειδικότητά μου είναι Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης και η απορία μου είναι, επειδή δεν έχω πάρει κάποιο χαρτί μισθοδοσίας, αν είμαι στο ΤΣΜΕΔΕ ή στο ΙΚΑ. Και γενικά αν αυτό με βοηθάει κάπου, τι περισσότερο κερδίζω δηλωμένος σε αυτη την κατηγορια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.