Μετάβαση στο περιεχόμενο

Yiannis_Lamia

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Yiannis_Lamia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δε διαφωνω, απλα η δουλεια μου εχει γινει ζωη μου και η ζωη μου δουλεια μου, δε μπορω να το ελεγξω!!! Οκ, Θα προσπαθήσω να συμβαδισω με απλα ποστς. Η διεύθυνση ιστοσελίδας που δίνεις παραπάνω δεν βγάζει κάπου, είναι σίγουρα η σωστή? Πάντως λένε ότι ονλάιν δεν βγάζει πουθενά, επειδή πρέπει να κατατεθούν τα χαρτιά εν τέλει. Θα το προσπαθήσω από περιέργεια! Και για να επιστρέψουμε στο αρχικο ερωτημα, Ξέρεις μήπως συνάδελφε τι γίνεται με την νέα κανονιστική για την Αττική και το κανάλι του Μόρνου? Εχω κολλήσει σε τρείς περιπτώσεις λόγο ΕΥΔΑΠ! Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους.
  2. Διάβασα τους κανόνες... επιτέλους!!! Ανέβασα ένα pdf στα downloads που περιέχει οδηγίες για την αδειοδότηση γεωτρήσεων. Όποιος ενδιαφέρεται ας το κατεβάσει.. Οι διαφημίσεις απαγορεύονται. Αν σκοπός σου είναι να βοηθήσεις συναδέλφους και μόνο, μπορείς να επεξεργαστείς το κείμενό σου, να αφαιρέσεις όλα τα στοιχεία που συνιστούν διαφήμιση και να αφήσεις μόνο τις χρήσιμες πληροφορίες. Ως τότε το pdf απορρίπτεται και αφαιρείται από τον κατάλογο των downloads. anka
  3. *********** Αναλαμβάνουν τα παντα Για αδειοδότηση γεώτρησης θα πρέπει να απευθηνθείς σε Περιβαλλοντολόγο ή Γεωλόγο μελετητή που αναλαμβάνει αυτή τη δουλειά. Έχει τρέξιμο σε 9 υπηρεσίες... Δες και εδώ ******
  4. Είχα ένα πελάτη που έβγαζε θαλασσινό νερό και με μια σειρά φίλτρα μεμβρανών έφτασε την αγωγιμότητα στα 0,8!!! Δες και εδώ *************
  5. Να κοστολογήσεις ποια υπηρεσία? ΜΠΕ η Γεωλογική? Δες και εδώ ************* ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
  6. Συνάδελφοι έχετε κατά νού μια νέα κανονιστική για την Αττική που βγήκε τον Αύγουστο? Και τι παίζει με το κανάλι του Μόρνου και τις αποστάσεις? Για τις μεχρι τώρα έχω κάνει έναν καλό κατάλογο για όποιον ενδιαφέρεται ***********
  7. Κάθε τράπεζα έχει δικιά της πολιτική και όρους συνεργασίας. Δεν αποτελεί νόμο αλλά όρο και προυπόθεση συνεργασίας με το κατάστημα. Άλλες τράπεζες θέλουν μόνο Α.Τ. άλλες ΄κατάθεση και ένα κάρο χαρτιά.
  8. Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να κάνω ένα σχετικό post. Οι μελέτες HACCP , ISO τιμολογούνται πολλά χιλιάρικα. Εγώ έχω κάνει 3, αλλά έπρεπε πρώτα να ανακαλύψω ότι αυτές τις μελέτες ( οι οποίες έχουν βαρύ επιστημονικό ενδιαφέρον) "πωλούνται" από πτυχιούχους ΤΕΙ ή και όχι (με απλά σεμινάρια λίγων ωρών για αποφοίτους λυκείου). Αφού λοιπόν ίδρωσα πάνω στη χημεία και την μικροβιολογία αρκετά χρόνια ένιωσα το δίκιο να με πνίγει! Πήρα το θάρρος και επικοινώνησα με τη γενική γραμματέα του τμήματος Μελετών του ΥΠΕΧΩΔΕ και έθιξα το θέμα. Αφού διαπίστωσε και η ίδια ότι δεν εντάσονται πουθενά και κατάλαβε το άμεσο ενδιαφέρων όλων μας με διαβεβαίωσε ότι θα πρέπει να εντάσονται στη κατηγορία 17. Δεν είναι λοιπόν καιρός να νομοθετηθεί κάτι σχετικό, να μπέι ένας φραγμός στην ασυδοσία μερικών και να προχωρήσουμε στην κατοχύρωση και αυτού του δικαιώματος?
  9. Σας χαιρετώ και ρωτάω κατευθείαν. Εμείς οι μη μηχανικοί που είμαστε γραμμένοι σε άλλο επιμελητήριο, αλλά έχουμε μελετητικό πτυχίο, πως πληρωνόμαστε? Όχι άμεσα από τον πελάτη? Ίσως η απορία μου είναι αφελής αλλά είμαι νέος (μόλις 3 μήνες στην κατ. 27) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.