Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kaod

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-1 Κακή

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός
  1. Ευχαριστώ! Γι αυτή τη διευκρινιστική ψάχνω
  2. Δηλαδή υπόγειο αυθαίρετο το οποίο νομιμοποιείται με τον 4495/17 με έκδοση Ο.Α και του αντιστοιχούν 130 ένσημα ΙΚΑ απαλλάσσεται? και με ποια απόφαση για να μην υπαχθεί σε μελλοντικό έλεγχο από το ΙΚΑ, το οποίο μπορεί να ισχυριστεί ότι τα ελάχιστα απαιτούμενα είναι υποχρεωτικά !
  3. καλημέρα, γνωρίζετε αν υπάρχει υποχρέωση καταβολής ενσήμων ΙΚΑ για αυθαίρετο τμήμα οικοδομής στο οποίο δύναται να εκδοθεί οικοδομική άδεια με τον 4495/17 (αρθρο106)
  4. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΟΡΟΦΗΣ ΕΠΙ ΠΙΛΟΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΜΟΥ. Η ΚΑΛΗΨΉ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ 25% ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1000Τ.Μ ΣΕ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΆ ΤΗΣ 1Μ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΉΓΟΥΝ 0,05Μ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΠΌ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΑ ΕΛΕΧΘΕΙ Η ΑΠΟΡΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 26 ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΕΓΩ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡ. 4.1 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΗΜΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΗ ΟΜΒΡΙΩΝ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  5. παρακαλω θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την αποψη σας οσον αφορα την απορροη ομβριων υδατων οικοδομης μου τα οποια εδω και 10 χρονια τα διαθετω στους κηπους του οικοπεδου περιμετρικα της τριοροφης επι πιλοτη οικοδομης μου. Η καληψή της είναι 25% σε οικοπεδο 1000τ.μ σε πανταχοθεν ελευθερο συστημα, περιμετρικά της 1μ πλακοστρωτο και περα αυτου φυτεμενες επιφανειες. Ολα τα ομβρια συλλεγονται σε κατακορυφους αγωγους και καταλήγουν 0,05μ απο το εδαφος στο περιμετρικο πλακοστρωτο και με φυσικη κλιση στις φυτεμενες επιφανειες. Μετα πό 10 χρονια λειτουργιας ιδιοκτητης καταγγελει στη πολεοδομια να ελεχθει η απορρροη τους και η πολεοδομια με παραπεμπει στη παρ. 4 του αρθρου 26 του κτιριοδομικου κανονισμου. Εγω επικαλουμαι την παρ. 4.1 του ιδιου αρθρου. Υπαρχει προστημο? γνωριζετε κατι αλλο για το πανταχοθεν συστημα οσον αφορα την απορροη ομβριων? σας ευχαριστω Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Έγινε διόρθωση από την ομάδα συντονισμού. Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα για ιδιώτες Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.