Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ifigeniarvaniti16

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

ifigeniarvaniti16's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Έλα ντε... Dimitris GM, και εγω αυτο αναρωτιεμαι ...γιατί πήγα και ο ένας έλεγε ότι δεν μπορεί να παει με αδεια μικρής κλίμακας αλλά θέλει κανονική και ο άλλος ότι "θέλει μικρής κλίμακας αλλά τι θα γινει με την ηλεκτροδότηση ??" και ότι πρέπει να γίνει συνένωση (η οποία είναι μια συμβολαιογραφική πράξη ή γίνεται φυσικά δλδ αφού είναι ίδιος ο ιδιοκτήτης?). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγου του εκτός σχεδίου ? Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Πελάτης μου κατέχει μέσω γονικής παροχής ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Μέσα έχει ενα ισόγειο κτίσμα που τακτοποιήθηκε με τον νόμο των αυθαιρέτων φέτος το 2015 με δικό του ρολόι ΔΕΗ. Ο ιδιοκτήτης αγόρασε και ένα όμορο διπλανό γεωτεμάχιο με πρόσωπο 12,38μ σε αγροτική οδό και μήκος 125μ, σύνολο ~1522μ2 . Θέλουμε στο νέο οικόπεδο να δημιουργήσουμε θέσεις πάρκινγκ για την κατοικία, μια πισίνα προκάτ και κάποιες διαμορφώσεις περιβάλλοντα χώρου, με βάση όσα ορίζει η άδεια εργασιών μικρής κλίμακας. Ο διχασμός στην πολεοδομία είναι από που θα ηλεκτροδοτηθεί αυτό το οικόπεδο. Γίνεται φυσική συνένωση ώστε να χρησιμοποιήσω το ρεύμα από το υπάρχον κτίσμα ; Με ποιό τρόπο επί της ουσίας μπορώ να ηλεκτροδοτήσω το νέο οικόπεδο ώστε να καλύψω ανάγκες για γενικό φωτισμό και λειτουργίες της πισίνας κλπ; Σημαντικό είναι να περιοριστώ στην άδεια μικρής κλίμακας και σε ότι αυτή ορίζει. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Ιφιγένεια
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.