Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

promes15

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

407 profile views

promes15's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Πριν από κάποια χρόνια είχα δώσει βεβαίωση για διαμέρισμα με παραβάσεις κατηγορίας 3 (κλεισμένα παράθυρα) και έγινε συμβόλαιο. Τώρα κάνω Ηλεκτρονική Ταυτότητα και τακτοποιώ την αυθαιρεσία. Η Συμβολαιογράφος λέει ότι πρέπει να γίνει επανάληψη του συμβολαίου. Τι γνώμη έχετε?
  2. Καλησπέρα, Εχω περίπτωση πολυκατοικίας με κοινόχρηστες θέσεις στάθμευσης. Τώρα ένα διαμέρισμα θα χρησιμοποιήσει μια ως παρακολούθημα. Πως το χειρίζομαι? Πρέπει να κάνω ταυτότητα για τους κοινόχρηστους χώρους και το διαμέρισμα? Και αν πρέπει για τους κοινόχρηστους θέλω εξουσιοδότηση και συναίνεση από ΄όλους τους ιδιοκτήτες ή από το 51%. Στην ίδια πολυκατοικία υπάρχει άδεια για 4 ορόφους αλλά έχουν κατασκευαστεί οι 2. Κατανομή χιλιοστών έχει γίνει για την όλη τετραωροφη οικοδομή. Πως περνάω στην ταυτότητα κοινοχρήστων τους οροφους που δεν έχουν υλοποιηθεί?
  3. Και εγώ κάνω Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων. Ενεργειακά Πιστοποιητικά και Ηλεκτρονικές Ταυτότητες Ακινήτων αλλά τα Στατικά τα προτιμάω. Κακοπληρωμένες δουλειές είναι όλες αλλά τουλάχιστον με τα Στατικά νιώθω περισσότερο επιστήμονας και Μηχανικός. Και προσοχή το λάθος στα Στατικά μπορεί να κοστίσει. Οι πισίνες διαστασιολογούνται από έλεγχο ρηγμάτωσης για αυτό το Φ10 δεν είναι αρκετό ούτε τα 25αρια τοιχεία.
  4. Είναι μεταξύ οικοδομικής και ρυμοτομικής γραμμής κάτω από στοά. Δε βγαίνει από τη ρυμοτομική.
  5. Καλημέρα, Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, είναι μεγάλο το νήμα και δε μπορώ να το ψάξω όλο. Εχω σε άδεια του 1969 επέκταση υπογείου εκτός οικοδομικής γραμμής και εντός ρυμοτομικής. Από πάνω είναι στοά, Η υπάρχουσα κατάσταση φαίνεται στο σχέδιο σύστασης και όχι στην άδεια, και άρα εχω αποδεικτικό παλαιότητας κατηγορίας 1.. Τακτοποιείται ή είναι κατηγορία 5?
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θελει επιπλέον τακτοποίηση η συνένωση των 2 ΟΙ? Εγώ τακτοποίησα Ισόγειο και σοφίτες για ενιαίο κτίριο.
  7. Καλημέρα, Εχω κάνει μια τακτοποίηση μεζονέτας και καλούμαι τώρα να βγάλω ΗΤΚ. Η άδεια βγήκε για ένα μεγάλο οικόπεδο με 4 κτίσματα. Στην ΗΤΚ βάζω όλα τα σχέδια της άδειας ή μόνο αυτά που αφορούν το κτίριο μου? Επίσης η μεζονέτα αποτελείται από 2 οριζόντιες ιδιοκτησίες (μια ισόγειο , μια πρώτος όροφος) αλλά είναι λειτουργικά ενιαία. Θέλει 1 καταχώρηση το κτίριο, ή 2 ανάλογα τον αριθμό των οριζοντίων ιδιοκτησιών?
  8. Καλησπέρα, Πρόσφατα έκανα μια τακτοποίηση ενος υπογείου σε χώρο κύριας χρήσης. Τωρα μου ζητάνε να κάνω ενεργειακό. Το χώρο τον έχει νοικιάσει μια εταιρεία που το χρησιμοποιεί ως αποθήκη. Πρέπει να κάνω ΠΕΑ ή εξαιρείται? Η συμβολαιογράφος επιμένει να κάνω ΠΕΑ και να το χαρακτηρίσω ως διαμέρισμα όπως λέει η σύσταση. Στο ενοικιαστήριο αναγράφεται ως διαμέρισμα με επαγγελματική χρήση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.