Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris ilias

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

384 profile views

Dimitris ilias's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστυχώς τα ίδια Παντελή μου τα ίδια παντελάκη μου ……αντί το ΤΕΕ να κάνει ολοκληρωμένη πρόταση για το επάγγελμα του μηχανικού με αναλογική πρόσβαση (για να μην αδικείται κανένας) σε επαγγελματικές δραστηριότητες για όλους τους Μηχανικούς ( ΠΕ & ΤΕ) , βάσει του προγράμματος σπουδών και τα έτη φοίτησης, τις πιστοποιήσεις, αναγνώριση των μεταπτυχιακών , εμπειρία –εξέλιξη) , βλέπουμε μια πρόταση που μας γυρίζει 100% στο 1930.
  2. Εχεις απολυτο δικιο. Κατ' ελαχιστο 3 ετης εμπειρια για την κατ Ι , 6 ετης για την Κατ ΙΙ και 12 ετης για την κατ ΙΙΙ
  3. http://portal.tee.gr/portal/page/portal/teetkm/FILES/AAE.pdf http://portal.tee.gr/portal/page/portal/teetkm/FILES/anasystash_mhtrwou.pdf
  4. Αυτά τα προσχέδια θέλουν να επαναφέρουν το ΝΔ 4663/30 από το παράθυρο και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον Ν. 4254 ο οποίος διαμορφώθηκε με τη τελική του μορφή για συνολική λύση το θέματος επαγγελματικά δικαιώματα μηχανικών ανώτατης εκπαίδευσης με τη σύμφωνη γνώμη τους ΤΕΕ . Αντί να έχουν αρχίσει oi διαδικασίες για την εφαρμογή της πρότασης του ΤΕΕΤΚΜ αντ' αυτού βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια προσχέδια π.δ. να ανακυκλώνονται.
  5. Μαλλον πολλοι συναδερφοι ( κυρίως ΤΕ) δεν εχουν καταλαβει ( η τεμπελιαζουν να διαβάσουν) ακομα τι εχει βγεί και λειτουργούν με την λογική του κουτσοβολέματος σε τοιπικό επιπεδο. Κύριοι το κουτσοβόλευα ( του σαλαμοποιημένου ΒΔ72 στα 3 ) έλαβε ΤΕΛΟΣ.
  6. δηλαδή συνάδερφε το βρίσκεις δίκαιο να μείνουμε χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα της ώρα μάλιστα που τα κολέγια ισοτιμούνται με τα ελληνικά ΑΕΙ ( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΤΕΙ). Εσείς που είστε μέλη του ΤΕΕ πρέπει να πρωτοστατήσετε στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο δια μέσω του καθορισμού του πλαισίου άσκησης του επαγγέλματος του μηχανικού και όχι δια μέσου του bullyng στις υπηρεσίας.
  7. συνάδερφε προφανώς το ΣτΕ σεβάστηκε τη βούληση της πολιτείας που ενέταξε το πτυχίο / δίπλωμα ΤΕΙ( ΤΕΙ -ΑΣΠΑΙΤΕ) στο 6 ΕΠΠ (ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) μαζί με το πτυχίο / δίπλωμα πανεπιστημίων ( πανεπιστήμια - πολυτεχνεία - ανώτατη σχολή καλλών τεχνών) ενώ για τους παλιότερους τίτλους όπως είναι και τα διπλώματα ΚΑΤΕΕ τα κατάταξε στο 5ο επίπεδο του ΕΠΠ (ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)
  8. ακριβώς, δε λέει ότι το τοπογραφικό δεν είναι στο γνωστικό σου αντικείμενο η από τα καθορισμένα επαγγελματικά σου δικαιώματα δεν προκύπτει ότι έχεις το επαγγελματικό δικαίωμα τοπογραφικού αλλά ότι δεν έχεις καθορισμένο πλαίσιο άσκησης επαγγέλματος και ότι οι απόφοιτοι αυτοί οδηγούνται σε επαγγελματική ΑΠΡΑΞΙΑ.
  9. Ειναι αυτο του Αυγουστου το οποια ειναι κοπτοραπτικη των υπαρχοντων νομων και απλα εβαλαν και τα ιδιωτικα εργα σε μελετη επιβλεψη και κατασκευη ...το οποιο στο ενιαιο μητρωο μελετητων (για δημοσια & ιδιωτικα εργα) το οποιο δεν εχει τους μηχανικους ΤΕΙ το οποιο με απλα Ελληνικα τους πεταει εξω απο ολες τις μελετες ακομα και αυτες ( στα ορια των βδ των υπομηχανικων) που ατυπως εφαρμοζονταν. Θεωρω οτι θα ειναι διαφορετικο...
  10. Εχει δημοσιευτει αυτο το προσχεδιο νομου? γιατι το δημοσιευμα δεν εψει το προσχεδιο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.