Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

geokaloger

Core Members
  • Περιεχόμενα

    231
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by geokaloger

  1. Τωρα τσεκαρα το tagαρισμα. Θα επιβεβαιωσω τον dude1993 και θα προσθεσω τα ΦΕΚ για οποιον ενδιαφερθει στο μελλον. 413Δ/1982 οριοθετηση οικισμου Κουφαλιων, 1028Δ/1987και 461Δ/2001 το ΓΠΣ, 484Δ/2002 για το υψος κτιριων
  2. Καλησπερα σας. Χρειαζομαι βοηθεια οσον αφορα αν επιτρεπεται η κατασκευη PΙLOTIS, μεσα στο επιτρεπομενο υψος των 7.5 μ. Δεν υπαρχει καποιο ΦΕΚ ορων δομησης, περα απο τον ΓΟΚ 1973 και το ΦΕΚ 440Δ/1979 που καθοριζε τους ΣΔ του Νομου ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Εχει αποψη επι αυτου, καποιος συναδελφος;
  3. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα σας. Έχει κάποιος συνάδελφος το ΦΕΚ οριοθέτησης οικισμού του Λαχανά; Θέλω να δω τους όρους δόμησης των οικοπέδων, εκεί. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. κραταω μια επιφυλαξη γιατι οι περισσοτεροι ιδιωτες στο φορουμ ειναι τζαμπατζηδες, ερειστικοι και απαιτουν την συμβουλη. Κι εσυ, ενω πηρες κατευθυνσεις, επιμενεις να παρεις μια απαντηση που θεωρεις σωστη. Δυστυχως σε μια οικοδομη, αν τυχεις με κακους γειτονες, δημιουργειται προβλημα, που το πληρωνει συνηθως ο επισπευδων ή ο πιο ηθικος. Αυτον περιμενουν προφανως κι οι συνιδιοκτητες. Εσυ ξερεις αν θα εισαι αυτος. Τα υπολοιπα για παιδια και απελπισμενους και φτωχους, ειναι λιγο γραφικα, να ξερεις. Ολοι παλευουμε, δεν χρειαζεται κλαψα και μαλιστα γραπτως. και που εισαι, πουλα και το iphone να φανει και λιγο η φτωχεια ε!
  5. κυριοι συναδελφοι να πω κι εγω την εξυπναδα μου: Αν δεν πληρωνει χρηματα ο οποιοσδηποτε πελατης για οποιαδηποτε συμβουλη, προκοπη δεν θα δουμε. Οι περισσοτεροι ιδιωτες ρωτανε πισω απο εν πληκτρολογιο και παρεξηγιονται αν γινεται και χαβαλες. Ο δρομος ειναι η εξοδος. Και βουρ για πολεοδομια γιατι σωνει και καλα εκει θελει να παει ο προλαλησας!
  6. Φιλε georgegaleos ησουν εξυπηρετικοτατος γι αλλη μια φορα! Οντως το δοκιμασα αυτο που ειπες και το σωζει ως pdf. Eυχαριστω πολύ!
  7. Kαλησπερα συναδελφοι. Ανοιγω μεσω chrome το taxisnet και οταν παω να αποθηκευσω την βεβαιωση πκληρωμης ΦΕΜ μου βγαζει αρχει viewpdf. HTML και δεν μ αφηνει να το αποθηκευσω ως pdf. Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον?
  8. Συγχωρεμενη. Ολοι κανουν λαθη στην ζωη! Την επομενη φορα ευχομαι να πιανετε ποιο καλα το νοημα των φορουμ που επιακεπτεστε. Καλη σας συνεχεια!
  9. Στην πολεοδομια, αυτες οι κουτοπονηριες των ιδιοκτητων δεν θα γινουν δεκτες.
  10. Εγω θεωρω οτι τσαμπα του δινετε ελπιδες για αρτιοτητα. Καμια πολεοδομια δεν θα δεχτει νεοτερη εμβαδομετρηση με >4000 τμ σε καινοργιο συμβολαιο, ειδικα σε περιοχη με διανομη. Ας ειναι και 4500 τμ....Παρε και ενα τηλεφωνο στην Πολεοδομια που υπαγεται το ακινητο για επαληθευση.
  11. Ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια georgegaleos!
  12. Παιδια καλησπερα. Μηπως εχει αλλαξει ακτι στην σελιδα της ΓΓΠΣ? Θελω να πληρωσω ενα ΦΕΜ και δεν βρισκω το που να μπω , πλεον!
  13. Απαιτουμενο δεν ειναι, εκτος αν κανεις καποια τακτοποιηση στο αντιστοιχο διαμερισμα και χρειαζεται ειδικη αναφορα. Αποτυπωνουμε οτι παταει στο εδαφος.
  14. 1. ΝΑΙ 2. ΝΑΙ αρχικα και τελικα εγω θα εγραφα αρτιο κατα εμβαδο, μη οικοδομησιμο λογω ελλειψης οικοδομικου πυρηνα
  15. Eμενα σε αδεια ΕΕΜΚ για ικριωματα στην Κεντρικη Πολεοδομια Θεσ/νικης μου ζητησαν υπ. δηλωση οτι δεν υπαρχουν αυθαιρετε κατασκευες στην οψη οπου θα στηθουν τα ικριωματα
  16. Κυριε μισοτρελος δεν ειστε αλλα σιγουρα δεν κινηστε και σε πολυ ασφαλη και λογικα μονοπατια. Ειναι φανερη η εμμονη σας να βρειτε καποιο λαθος στην τακτοποιηση και ειναι φανερη η εντονη επιθυμια σας να μας δειξετε οτι κατεχετε πολυ γνωση πανω στο αντικειμενο του μηχανικου. Σιγουρα εχετε γυρισει πολλους μηχανικους αλλα οποιος δεν συμφωνησει μαζι σας...Εχετε απλετο χρονο απο την εργασια σας(εισοδηματιας, δημοσιος υπαλληλος, συνταξιουχος) γιατί φαινεται οτι διαβαζετε, αλλά αν δεν ασχοληθειτε επαγγελματικά, μηχανικος δεν θα γινετε! Ειστε ετοιμος για ανοιχτο πανεπιστημιο παντως! Σας ευχομαι αν εργαζεστε, να σας τυχαινουν πελατες σαν κι εσας που θα αμφισβητουν με υποβοσκουσα αγενεια(δεν μας λετε γιατι ψαχνετε το θεμα) και μια υπεροψια που τροφοδοτειται απο την ημιμαθεια σας!
  17. Παντως μπραβο για την υπομονη που δειχνετε καποιοι συναδελφοι(και δεν ειρωνευομαι) και απαντατε με σοβαροτητα στην οποια μαλ!@!!!%^&* ρωτησει ο καθε ενας, ο οποιος θα ειναι επικινδυνα αφελης να πιστευει οτι πισω απο ενα πληκτρολογιο μπορει να δωθει καποια σοβαρη απαντηση για το αν χρειαζεται το νεο τοπογραφικο(στην προκειμενη περιπτωση). Ο συγκεκριμενος κιολας ξεφευγει στους χαρακτηρισμους αλλα το τζαμπα να ειναι καλα!
  18. Θεωρητικα μεσω ανωμαλου δικαιοπραξιας θα κανεις τις κατατμησεις σου. Απ οσο ξερω εγω, κανεις οτι κατατμηση θελεις εκτος απο κατω των 1000τμ εντος ζωνης οικισμων. Βεβαια, για να εχει νοημα η κατατμηση θελεις 25 μ προσωπο για το καθε αγροτεμαχιο που θελεις να ειναι αρτιο κι οικοδομησιμο.Τα τυφλα μπορεις να τα δημιουργησεις αλλα δεν θα χτιζουν, οποτε δωρο αδωρο. Ολα τα παραπανω ισχυουν αν δεν ανηκεις σε ΖΟΕ που να οριζει κατωτερο οριο κατατμησης....
  19. Nα το κανεις, αυτο ειναι το σωστο. Περιγραφεις την αρχικη ιδιοκτησια, το ρυμοτομουμενο και το οικοπεδικο τμημα. Το κτηματολογιο πρεπει να του δωσει την αρχικη ιδιοκτησια, απο τη στιγμη που δεν εχει αποζημιωθει μεσω πραξης τακτοποιησης κι αναλογισμου.
  20. H υπαλληλος συναδερφε, Η! Ετσι δεν ειναι? Ειχα παρομοια υποθεση με σενα και βεβαιως συμφωνω με τα γραφομενα σου.
  21. Δεν εχεις δικαιωμα υπογραφης τοπογραφικου σε ΕΓΣΑ. Πρεπει να βαλεις συνεργατη
  22. Εγώ λέω να μας αναφέρεις το όνομα του ξενοδοχείου και του πελάτη για να καταθεσει και κανένας αλλος προσφορα. Τι, μόνο εσυ???(μονο να εισαι ο ιδιοκτητης καταλαβαινω το ποστ, γιατί για 2ο μήνυμα μηχανικού δεν είναι αυτό το ποστ) Σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν τους προσβάλουμε και δεν τους ειρωνευόμαστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.