Μετάβαση στο περιεχόμενο

DimStam

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

462 profile views

DimStam's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, Η σύζυγος μου είναι μισθωτή ασφαλισμένη στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ. Γνωρίζετε αν δικαιούται επίδομα μητρότητας? Και αν ναι που θα πρέπει να καταθέσει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται? Σε επικοινωνία με το ΤΣΜΕΔΕ, την ενημέρωσαν ότι δικαιούνται επίδομα μητρότητας μόνο οι ελεύθεροι επαγγελματίες (μη μισθωτοί). Σας ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα σας, όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα posts έχω κλείσει βιβλία στη ΔΟΥ από το 12/2015 και εργάζομαι ως μισθωτός πλέον (έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στο ΤΣΜΕΔΕ) ,αλλά εξακολουθούν στον ΕΦΚΑ και βγάζουν ειδοποιητήρια. Τώρα είδα ότι έχουν βγεί και κάτι εισφορές στο ΕΤΕΑΕΠ! Αυτά θα πρέπει να πληρωθούν, ή όταν ενημερωθεί το σύστημα του ΕΦΚΑ (όπως μου λένε από το ΕΦΚΑ) θα διαγραφούν και αυτά του ΕΤΕΑΕΠ? Σας ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα, μετά από χρόνια στο εξωτερικό και με κλειστά βιβλία στην εφορία από 31/12/2015, και έχοντας κανει όλες τις απαραίτητες ενεργειες, συνεχίζουν και μου εκδίδουν ειδοποιητηρια μέχρι και σημερα! Γνωρίζετε αν και πότε αυτές οι ληξιπροθεσμες οφειλές, θα περάσουν στο ΚΕΑΟ? Ευχαριστω!
  4. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πότε θα βγουν τα αναδρομικά του Β2013? Επίσης, στην καρτέλα μου στο ΕΦΚΑ υπάρχει ένα ποσό που χρωστάω μέχρι 31/12/2016. Πως μπορώ να μάθω τι αφορά αυτό το ποσό ? Σας ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα, αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, για τα αναδρομικά του Α' Εξαμήνου 2013, από που μπορώ να εκτυπώσω το ειδοποιητήριο..αν μπορώ πλέον! Ευχαριστώ.
  6. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Θα συνεχίσω να τα αγνοώ και εγώ, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα με αγνοήσουν και αυτά
  7. Καλησπέρα, Εργαζόμουν στο εξωτερικό και έχω στείλει εδώ και μήνες το κοινοτικό έντυπο Α1 με το οποίο και έχω πάρει αναστολή μέχρι και 31/03/2018. Επίσης έχω κάνει αίτηση στο ΤΣΜΕΔΕ στο τμήμα ασφάλισης για εξαίρεση από το ΤΣΜΕΔΕ από 01/01/2017 λόγω κλειστών βιβλίων. Παρόλα αυτά στο ΕΦΚΑ μου έχει βγάλει εκκαθαριστικό για όλο το 2017 και γράφει το κοντέρ και για το 2018 !! Γνωρίζετε πόσο διάστημα χρειάζεται για να ενημερώσουν το σύστημα τους ή αν πρόκειται να το ενημερώσουν ποτέ? Και με τα ειδοποιητήρια τι θα γίνει? Ευχαριστώ!
  8. Καλησπέρα, εργάζομαι στο εξωτερικό και έχω στείλει στο ΤΣΜΕΔΕ το έντυπο Α1, προκειμένου να κάνω αναστολή, εδώ και 4 μήνες. Γνωρίζει κανείς πόσο χρονικό διάστημα απαιτείται, για να εγκριθεί ; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.