Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Vasilis T.

Members
  • Περιεχόμενα

    92
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

782 profile views

Vasilis T.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Προσωρινή να είναι κι η θητεία τους στο υπουργείο εργασίας.!!!
  2. Αυτή την στιγμή στο site για τις εισφορές (πίνακας οικονομικές εκκρεμότητες) μου εμφανίζει αυτό : Η διαδικασία ανάρτησης των εισφορών στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες είναι σε εξέλιξη. Προσωρινά δε μπορείτε να δείτε την εισφορά σας Στοιχεία ληξιπρόθεσμων οφειλών μη διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.
  3. Αυτό ακόμα δεν το γνωρίζω αλλά θα με ενδιέφερε να το μάθω. Λογικά θα επηρεάζεται και το φορολογικό αν κόψεις σε πάνω από 3. Άλλα αν το ξέρει κάποιος συνάδελφος καλύτερα ας μας ενημερώσει.
  4. Να υποθέσω εννοείς την φορολόγηση σαν μισθωτός?
  5. Υπάρχει ήδη αντίστοιχο θέμα συνάδελφε. http://www.michanikos.gr/topic/36458-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/page-288
  6. Εννοείς ότι έπρεπε να είναι στο 5,91% προφανώς?
  7. Κι σε συνάδερφο εδώ στην εταιρία της κάνει το ίδιο πράγμα...μήπως τα κατεβάζουν για να ανεβάσουν νέα που να έχουν κι το επικουρικό κι εφάπαξ?
  8. Μπήκα μόλις τώρα να δω την σελίδα με τις εισφορές και βγάζει ξανά το μήνυμα ''Η διαδικασία ανάρτησης των εισφορών στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες είναι σε εξέλιξη. Προσωρινά δε μπορείτε να δείτε την εισφορά σας '' ενώ το πρωί έβλεπα κανονικά την οφειλή. Το κάνει κι σε άλλους αυτό ?
  9. Ναι όντως θα βοηθούσε πολύ αν έκανα ένα με κάποιον άλλον. Ξέρουμε τι κόστος έχει τι λογισμικό του ΤΕΕ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.