Μετάβαση στο περιεχόμενο

antreas

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

antreas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ Trackler. Είναι σημαντική η βοήθεια που έδωσες.
  2. Στο σπίτι που μένω, ενοικιο, έχω το ιδιο προβλημα. Ιδίως οταν είναι κλειστά τα κουφώματα λόγω ύπαρξης μωρού στο σπίτι. Και συνήθως φένεται το πρωι που είναι κλειστή η θέρμανση όλο το βράδυ και δημιουργείται διαφορά θερμοκρασίας. Η λύση που βρήκα είναι καλός αερισμός του σπιτιού. Για να φύγει η μούχλα ρίξε χλωρίνη με ενα δοχείο απο ΑΖΑΧ και αφησε το να στεγνώσει. Χωρίς τρίψιμο. Και για καλύτερα αποτελέσματα, βάψιμο με αντιμουχλικό χρώμα.
  3. Πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν τα κουφώματα PVC που βάλαμε στο σπίτι μας, είναι πράγματι Γερμανικά, όπως μας είπαν ή τούρκικα; Κάποιοι λένε ότι στην προσφορά που μας δίνουν, υπάρχουν κάποιοι κωδικοί στα κουφώματα. Γνωρίζει κάποιος πως ξεχωρίζουμε το Γερμανικό απο το τούρκικο;
  4. Γιάννη ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Καλή χρονιά
  5. Αυτή την λύση την δοκίμασα πριν λίγες ημέρες αλλα στους εσωτερικους τοίχους, περνώντας στην ουσία 3 χέρια μάρμαρο. Κάτι άλλο που δοκίμασα στους εξωτερικούς τοίχους, αλλά στην 2η στρώση, είναι μόλις βγάλουμε τους οδηγούς και έχουν τραβήξει ικανοποι'ι'τικά,τότε γεμίζουμε αμέσως (την ίδια ημέρα) τα ''μάτια'' με καλά αποτελέσματα. Ελπίζω με τα 3 χέρια μάρμαρο να φτάσω το ''τέλειο''. Κάθε παρατήρηση ή θοήθεια δεκτή.
  6. μιλάμε για 2 χέρια το μάρμαρο. Το έχω προσέξει σε μεγάλες επιφάνιες και όταν ο ήλιος δεν κτυπάει κάθετα στον τοίχο, αλλά απο πλάγια. Όταν λέω ότι βλέπω τους οδηγούς, εννοώ ότι βλέπω τον τοίχο να κάνει ''κύματα''. Δηλαδή βλέπω έναν τοίχο περασμένο με μάρμαρο και απο ''κάτώ'' να διακρίνω το σχήμα των οδηγών και το γέμισμα ανάμεσα απο αυτους να φένεται, ότι ήθελε περισσότερο συμπλήρωμα . Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  7. Γιάννη πήρα το θάρρος να σε ρωτήσω κάτι κατασκευαστικό με αφορμή το πρώτο σου μύνημα και θα χαιρόμουν πολύ, αν μπορούσες να με βοηθήσεις. Οταν περνάμε την τρίτη στρώση στο σοφάτισμα (μαρμαρόσκονη), πολλές φορές βλέπουμε το σχήμα των οδηγών και ειδικά όταν ''πέφτει'' ο ήλιος απο πλάγια σε τοίχο με μεγάλη επιφάνεια και ελάχιστα έως καθόλου ανοίγματα. Υπάρχει λύσή;
  8. Εσυ myri γνωρίζεις κάποια πράγματα και ξέρεις τι να κάνεις στην 2η δουλειά. Ένας απλός ιδιοκτήτης όμως ακούει την τιμή και το κυριότερο... πολύ δύσκολα θα κάνει και 2η δουλειά και είναι αρκετοί αυτοί. Και όπως πολύ σωστά λέει ο Γιάννης αναγκάζεσαι για να επιβιώσεις επαγγελματικά.
  9. Το θέμα όμως myri είναι ότι αυτοί έχουν το πάνω χέρι γιατί δυστυχώς όλοι κοιτάζουν την τιμή και πολλοι λίγη την πραγματική δουλειά. Έχω όμως μια ευχαρίστηση μετά απο την αποπεράτωση του κάθε έργου μου, το ότι μένω φίλος με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη. Όμως κάποια στιγμή, όσο και να μην θέλω θα ''κατρακυλίσω'' κι'εγώ χωρίς αυτο να σημαίνει ότι με παρασύρει ο Γιάννης αλλά η αγορά. Μια καλή λύση αγαπητέ acnt είναι να διαλέξεις τον ποιο ακριβό!! θα δουλέψει τίμια!!
  10. Αγαπητέ Γιάννη πρέπει να έχεις πολύ δίκιο! Είμαι μικροεργολάβος στο επάγγελμα, 33 ετών στην ηλικία και κάνω αυτο το επάγγελμα 17 χρόνια περίπου. Έχω ενα πρόβλημα όμως, δεν μπορώ να κλέψω και αντιθέτως χάνω πολλές δουλειές λόγω της ειλικρίνειας μου. Έχω σκεφθεί πολλές φορές να το ''γυρίσω'' κι' εγώ, το μετανιώνω όμως στο τέλος και πάλι τα ίδια. Να φανταστείς ότι φωνάζω στο εργοτάξιο όταν μου στείλουν 1μ3 παραπάνω απ'οτι του παραγγέλνω. Οι δουλειές μου είναι όλες με ιδιοκτήτες και όχι με μηχανικούς.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.