Μετάβαση στο περιεχόμενο

zouri

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

zouri's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ πολύ ! με καλύψατε απόλυτα με την ασφαλιστική ενημερότητα και τον διακανονισμό ! θα το κάνω όσο πιο γρηγορα μπορώ !
  2. Κάποιος που χρωστάει 2 δόσεις στον ΟΑΕΕ και στις δύσκολες μέρες μας δεν μπορεί να τις πληρώσει , αν του τύχει μια δουλεια πχ ένας ημιυπαίθριος μπορεί να την κάνει με την ησυχία του? και να κόψει αποδειξη παροχής υπηρεσιών ? θα αντιμετωπίσει πουθενά προβλήματα ?
  3. Καλησπέρα σας, είμαι πολιτικός μηχανικός Τ.Ε και έχω ανοίξει γραφείο εδώ και ένα χρόνο αλλά δυστυχώς δεν είχα καμία εργασία επειδή οι δημόσιες σχέσεις μου είναι ελάχιστες και οι προσπάθειές μου λίγες. Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνετε διάφορα βήματα τα οποία να ακολουθήσω εκτός απο το να κλείσω το γραφείο μου.Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι ανήκω στην κατηγορία Α.Μ.Ε.Α και έχω πάρει κάποια επιδότηση απο τον Ο.Α.Ε.Δ.Ευχαριστώ. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! ilias
  4. θα περιμένω εξελίξεις ! τουλάχιστον για πάχος τοιχείων και πλακών ! ευχαριστώ
  5. ή πείτε μου ενα προγραμματάκι για να με βοηθήσει
  6. αν τη χωρίσω σε 4*5 . με ενδιάμεσο δοκάρι ! διατομές πλάκας και τοιχείων ?? δεν έχω ξαναδουλέψει με δεξαμενή !
  7. τι λυση προτείνεις με δοκάρια Γιάννη ? ευχαριστω
  8. ευχαριστω εγώ σκεφτόμουν να βάλω και δοκάρια γιατι πλάκα 8*10 ειναι πολύ μεγάλη ! να τη χώριζα με δύο σταυρωτα δοκάρια !ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου !
  9. υπογεια περίπου μισό μετρο κάτω απο το έδαφος
  10. καλημέρα σας ! μου ανέθεσαν μια δεξαμενή πόσιμου νερού υπόγεια 8*10 με υψος 2 μέτρα ! τί λυσεις προτείνεται ?? τοιχεία με πόσο πάχος ? οι πλάκες τί οπλισμό να έχουν ? δοκάρια ? συγγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά είναι το πρώτο έργο που μου ανέθεσαν και θέλω κάθε δυνατή λύση ! ευχαριστώ εκ των προτέρων !
  11. Γεια σας ! εγω είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και επειδή ασχολήθηκα λίγο με την έρευνα με την πτυχιακή μου στην αντισεισμική τεχνολογία θα ήθελα να συνεχίσω με ερευνετικες μελέτες - δημοσιεύσεις τώρα ! μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος ?? ή κάποιο πρόγραμμα που να στηρίζει κάτι τέτοιο ?? ευχαριστώ !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.